Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζιοβάνι: “Ο Φαν Γκάαλ είναι σαν τον Χίτλερ..”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, άσκησε σκληρή κριτική στον Ολλανδό τεχνικό και αποκάλυψε ότι λίγο έλειψε να τον χτυπήσει. “Εύχομαι η Ίντερ να νικήσει 15-0”, είπε για τον τελικό.

 “Ο Φαν Γκάαλ, είναι ο Χίτλερ των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών. Είναι αλλαζόνας, έχει πρόβλημα. Η συνύπαρξη μαζί του ήταν άθλια. Δεν ήθελε Βραζιλιάνους στην ομάδα μου, τσακωνόταν μαζί μου, με έδιωξε και το ίδιο έκανε με τον Ριβάλντο και τον Σόνι Άντερσον. Πάντοτε δικαιολογούσε τις ενέργειές του, λέγοντας ότι δεν προπονούμαστε σωστά”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, όταν ρωτήθηκε για τον αυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του προπονητή ήταν τόσο προκλητική απέναντι του, που μετά βίας συγκρατήθηκε για να μην τον χτυπήσει: Παρά το γεγονός ότι είμαι είμαι ήρεμος άνθρωπος, ήμουν έτοιμος να τον χτυπήσω. Ταξίδεψα σε ένα μέρος που βρίσκεται 4 ώρες μακριά απ’ τη Βαρκελώνη για να μου πει εκεί ότι δεν πρόκειται να με χρησιμοποιήσει, κατέληξε.

Αντίθετα, ο Βραζιλιάνος “έσταζε μέλι” για τον Ζοζέ Μουρίνιο :”Ο Μουρίνιο ήταν καλός άνθρωπος, ευχάριστος. Ένας απ’ τους λίγους που μιλούσε στους παίκτες. Ήταν πάντοτε κοντά μας και μιλούσε στους Βραζιλιάνους. Είναι έξυπνος άνθρωπος, μιλάει αρκετές γλώσσες και γνωρίζει πολλά για το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές ο Φαν Χάαλ του έδινε ελευθερία να κάνει ομιλίες και ασκήσεις στην προπόνηση”.

Τέλος, ευχήθηκε η Ίντερ να νικήσει με σκορ 15-0 και να…το βρει ο Φαν Χάαλ από τον Λούσιο: “Ελπίζω να σκοράρει πέντε γκολ ο Λούσιο, που επίσης απομακρύνθηκε απ’ την Μπάγερν επί Φαν Χάαλ! Ο Ολλανδός δεν ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο. Ήμουν ένα χρόνο μαζί του και έκανε συνεχώς την ίδια προπόνηση. Ο τύπος είναι άρρωστος, τρελός!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε