Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ζιοβάνι στο Φάληρο, ενθουσιασμός στην Πλατεία, ντέρμπι στην Τούμπα

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η παρουσία του Ζιοβάνι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” επισκιάζει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, με την οποία ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Την ίδια ώρα ο εκπληκτικός φέτος Πανιώνιος υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ στο σημαντικότερο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Όλο το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Με στόχο το 7 στα 7 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Φάληρο την Ξάνθη η οποία με την σειρά της ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά από 4 ματς. Πόλο έλξης για τους φιλάθλους αποτελεί η παρουσία του Ζιοβάντι Σίλβα Ντε Ολιβέρια στις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, καθώς ο Βραζιλιάνος θα τιμηθεί για την προσφορά του από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κέρκυρα. Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία και να διατηρηθούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αντίπερα όχθη, η Κέρκυρα του -πρώην προπονητή του Πανιωνίου- Άκη Μάντζιου θέλει να διευρύνει το μίνι αήττητο σερί της στους τρεις αγώνες και να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Το ματς της αγωνιστικής ωστόσο διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για τους βαθμούς. Ο “δικέφαλος του βορρά” θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ και παράλληλα να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή. Αντίθετα η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της αναζητάει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός – Σκόντα Ξάνθη 17:15 Novasports 2
Πανιώνιος – Κέρκυρα 17:15 Novasports 3
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:00 Novasports 1

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια 16:00 Novasports 1
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 18:15 Novasports 1
Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 18:15 Novasports 3
Παναθηναϊκός – Άρης 20:30 Novasports 1

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου

Πλατανιάς – ΟΦΗ 20:30 Novasports 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε