Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζήσης: Το 2012 πιάσαμε πάτο, αλλά πεισμώσαμε…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νίκος Ζήσης χαρακτήρισε την ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής από τη Νιγηρία στο Προολυμπιακό Τουρνουά ως τη μεγαλύτερη αποτυχία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της

“Το 2012 πιάσαμε πάτο. Η ήττα μας από τη Νιγηρία στο Προολυμπιακό της Βενεζουέλας και ο αποκλεισμός μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου συνιστά τη μεγαλύτερη αποτυχία στη σύγχρονη ιστορία της Εθνικής”, παραδέχεται ο εκ των αρχηγών της ομάδας μιλώντας στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Η…σφαλιάρα της χρονιάς – Εκτός Ολυμπιακών Αγωνών η Εθνική μπάσκετ

“Το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Το περσινό χαστούκι αντί να μας απογοητεύσει μας πείσμωσε, θεωρώ ότι αυτή τη σεζόν, κι εφόσον δεν έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών, θα έχουμε μια από τις πληρέστερες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Άλλες φορές λέγαμε ότι μας έλειπε ένας σουτέρ, άλλες κάποιος ψηλός ή ένας γκαρντ. Αυτή τη φορά υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις, ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών. Αναγκαστικά θα μείνουν εκτός δωδεκάδας παιδιά που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βασικοί”, πρόσθεσε.

Όσον αφορά και την περίπτωση του Αντρέα Τρινκιέρι, που φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής, ο Νίκος Ζήσης έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τεχνικό της Καντού. “Και από τη θητεία μου στο ιταλικό πρωτάθλημα (Σιένα), όπου τον αντιμετώπισα ως αντίπαλο, αλλά και από συζητήσεις που είχα με παίκτες του, όπως ο Αραντόρι, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στη Σιένα, ξέρω ότι είναι ένας μεθοδικός και καταρτισμένος τεχνικός που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Από εκεί και πέρα ας περιμένουμε λίγο για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα”, ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα…

“Στάση” για Κλίπερς στο Ντένβερ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε