Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ζητάει την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με επίσημη καταγγελία η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων.

Με έγγραφο προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα ο Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη συμπεριφορά του στο ματς που έγινε στο ΣΕΦ.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 15.2.2013 με έγγραφό της προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κορρέα, το οποίο κοινοποίησε α) στον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου β) τον ΕΣΑΚΕ, γ) τον Αθλητικό Δικαστή και δ) την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ζητεί να κινηθεί η διαδικασία διερεύνησης και επιβολής των κατά τους νόμους και κανονισμούς προβλεπόμενων κυρώσεων για τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου προς τους διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που έγινε στο ΣΕΦ στις 4.2.2013.

Στο παραπάνω έγγραφο επισυνάπτονται αντίγραφα των συμπληρωματικών εκθέσεων των διαιτητών προς τον ΕΣΑΚΕ στις οποίες αναφέρονται κατά λέξη όσα τους είπε ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος: “Αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε”.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”

Πληρώνει και παίρνει τον Φώτση ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε