Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ζητείται… υπομονή στην ΑΕΚ – “Τρέχουν” για την απολογία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Για μία ακόμη φορά θα ζητηθεί από τους παίκτες της Ένωσης να κάνουν υπομονή, όσον αφορά την αποπληρωμή των οφειλομένων τους, την ίδια ώρα που η διοίκηση της ομάδας θα βρεθεί -ξανά- την Πέμπτη ενώπιον της ΟΥΕΦΑ για να απολογηθεί για τα χρέη της.

Υπομονή για άλλη μία φορά αναμένεται να ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος.

Παράλληλα, ο Δημητρέλος θα ζητήσει από τους παίκτες να υπογράψουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για τον διακανονισμό των χρημάτων που τους οφείλονται, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο να υπογραφεί αν η ΑΕΚ θέλει να αποφύγει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ.

Η στάση των ποδοσφαιριστών είναι άγνωστη έως τώρα, αλλά λέγεται πως οι παίκτες θα υπογράψουν τη συμφωνία για τον διακανονισμό ωστόσο αυτή τη φορά θα θέσουν και τους δικούς τους όρους (εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται)

Το σημαντικό αυτό χαρτί θα χρησιμοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ την ερχόμενη Πέμπτη, όταν η Ένωση θα βρεθεί ξανά ενώπιον της ΟΥΕΦΑ για να απολογηθεί για τα χρέη της. Στο σημαντικό αυτό ραντεβού για το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας θα χρησιμοποιηθεί ακόμα ένα έγγραφο που αποδεικνύει τη διαγραφή του δανείου από την Morgan Stanley, αλλά και ένα ακόμα που θα αναφέρει ότι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θέλει να δώσει την εντύπωση στην ΟΥΕΦΑ ότι κάνει σημαντικά βήματα προς την οικονομική εξυγίανση, προκειμένου να αποφύγει μια ενδεχόμενη αποκλεισμού, ενώ στόχος είναι να εξασφαλιστεί μια παράταση ως το τέλος της περιόδου για να δείξει την πρόοδο που έχει γίνει

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γεωργέας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε