Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζήτησε αναβολή λόγω της Εθνικής ο Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το γεγονός πως οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού θα αναγκαστούν να δώσουν δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες οδήγησε την “πράσινη” ΠΑΕ να ζητήσει την αναβολή του αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα από την Superleague. Το Σάββατο αρχίζουν τα έργα στη Λεωφόρο. Μιλάει για όλους και για όλα ο Αλαφούζος.

Η δυσφορία που υπήρξε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού από την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην Εθνική ομάδα (για το φιλικό με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο) τους Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο, πήρε επίσημη μορφή με το αίτημα των “πρασίνων” στην Superlegue να αναβάλει τον αγώνα της Δευτέρας με την Κέρκυρα.

Στον Παναθηναϊκό εξηγούν αυτήν τους την κίνηση λόγω του ότι οι τέσσερις διεθνείς έχουν υποχρεώσεις με το «τριφύλλι» τη Δευτέρα (12/11) και σχεδόν άμεσα, την Τρίτη (13/11) θα πρέπει να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής και σε λιγότερο από 48 ώρες οι παίκτες της ομάδας να παίξουν ένα 2ο ματς.

Το αίτημα πάντως έχει μηδαμινές πιθανότητες να γίνει δεκτό καθώς οι κανονισμοί της FIFA υποχρεώνουν τους τέσσερις «πράσινους» να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού το ματς διεξάγεται σε ημερομηνία που προορίζεται για διεθνείς φιλικούς αγώνες. Εάν αρνηθούν ή δεν πάνε, τότε κινδυνεύουν με τιμωρία αποκλεισμού από τους επόμενους επίσημους αγώνες. Ενώ συν τοις άλλοις ήταν γνωστό από το 2010, όπως είπε και ο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα την Τετάρτη, ο ι Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ΄ολης της ύλης.

Στο μεταξύ, ξεκινούν το Σάββατο τα έργα για ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου με στόχο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας τον Γενάρη.

Χωρίς Τοτσέ αλλά με Δώνη στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Panathinaikos…αγνοείται – Το να χάνεις γίνεται το να μην παίζεις…όχι

Δομάζος: Παίζουμε σύστημα μπουλούκι εδώ και τρεις μήνες

“Φάντασμα” στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός, εύκολη…λεία για Λάτσιο (VIDEO)

Φερέιρα: Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο!

Κάκωση στη γάμπα ο Τοτσέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε