Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ ο Κοντοές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κοντοές θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Στεάουα και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε ρουμανική εφημερίδα, έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο 26χρονος αμυντικός τόνισε ότι αγαπάει την ΑΕΚ αλλά η κατάσταση αυτήν τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη και γι’ αυτό έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος…

“Δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε τίποτα. Ξέρω γιατί μου τηλεφωνείτε. Θέλετε να μάθετε για το ενδιαφέρον της Στεάουα για μένα. Όμως αυτή την ώρα δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό.

Έχω μιλήσει με τη Στεάουα κι εγώ, αλλά κυρίως ο μάνατζέρ μου. Τις τελευταίες μέρες μιλήσαμε κι εδώ στην Ελλάδα για πιθανή αποχώρησή μου, αλλά αυτό για την ώρα δεν είναι δυνατό. Ξέρω πως η Στεάουα με θέλει πάρα πολύ κι ότι ήθελαν να έρθουν να με δουν με τον Ατρόμητο. Είναι τιμή για μένα να ενδιαφέρεται για μένα μια ομάδα σαν τη Στεάουα. Ο μάνατζέρ μου κάνει επαφές, αλλά δεν θέλω να μιλάω για πιθανή συμφωνία με άλλη ομάδα. Είμαι επαγγελματίας και αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να τελειώσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ όσο καλύτερα μπορώ. Αγαπώ αυτή την ομάδα και πρέπει να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Είναι καλό για μένα που υπάρχουν προτάσεις, αλλά προτιμώ να τηρήσω το συμβόλαιό μου και μετά μιλάμε.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δύσκολη και αντιμετωπίζει προβλήματα. Έχω ζητήσει να μείνω ελεύθερος και είναι πιθανό να πάρω την απάντηση τις επόμενες ημέρες. Μόνο αν συμβεί αυτό θα μπορώ να μιλάω για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, όπως τη Στεάουα. Αν μείνω ελεύθερος, οι πιθανότητες να πάω στη Στεάουα είναι πολλές. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στη Ρουμανία και ο καθένας θα ήθελε να παίξει εκεί. Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ εκεί, αλλά μόνο αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ΑΕΚ.

Έχω μία πρόταση από ομάδα στην Αγγλία, αλλά και από άλλες χώρες. Όμως αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να πάω σε μια ομάδα που παίζει στο Europa League και διεκδικεί την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολη κι ελπίζω να ξεκαθαρίσει σύντομα, ώστε να μπορέσω να πάρω μεταγραφή σε μία μεγάλη ομάδα.”

Απογοητευμένος από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ ο Φουρτάδο

Τελεσίγραφο Δημητρέλου: Φεύγω στις 17 Ιανουαρίου αν δεν…

Ανακοίνωσε Μητρόπουλο η ΑΕΚ!

Εφιαλτικός γύρος – Δεν λέει να…ξεκολλήσει απ’τον πάτο η ΑΕΚ

Στον πάτο και το 2013 – Ο Ιγκλέσιας…φρέναρε την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε