Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζήτησε συγγνώμη ο Κόκε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετανιωμένος για το επεισόδιο πριν τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Ισπανός επιθετικός τονίζοντας πως περιμένει την τιμωρία του.

Ούτε η Σίτι, ούτε ο Κόκε χάλασαν την γιορτή του Άρη

Ο Κόκε βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης την Τετάρτη και λίγο μετά την έξοδό του ανέφερε: «Εγώ ήθελα, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω στην ραδιοφωνική εκπομπή του “Super 3” και αυτό το κάνω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα και να μη βγάζει κανείς διάφορες ιστορίες. Θα πω ότι όταν θέλεις να λέγεσαι άντρας αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα παραδέχεσαι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Σε μία δύσκολη στιγμή για μένα, χθες πήρα μια απόφαση να αφήσω το ξενοδοχείο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αυτό το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την κατάστασή μου. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και δεν έλειψα από φιλικά στη Βουλγαρία, παιχνίδια κυπέλλου, παιχνίδια με μικρές ομάδες, που μας ταλαιπωρούσαν. Ποτέ δεν έθεσα εαυτόν εκτός ομάδας, ακόμα και ως τραυματίας ή όταν είχα ίωση ήμουν εκεί για να προσφέρω. Σκεφτείτε τώρα που υπάρχει ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα, όλοι κάνουν όνειρα και σκέφτονται τη συμμετοχή τους.

Ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν έμαθα ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή μέσα στο παιχνίδι και οδηγήθηκα στο να πάρω αυτή την απόφαση. Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι είμαι άντρας, αναγνωρίζω το λάθος μου, ζητάω συγνώμη και σαν άντρας θέλω οι άνθρωποι που με ξέρουν και κατηγορούν να καταλάβουν τις συνθήκες που υπάρχουν. Πήρα την πρωτοβουλία επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση και βγήκα στο ραδιόφωνο για να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη με το χέρι στην καρδιά. Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ο Άρης είναι πάνω απ’ όλα, κανένας πάνω από την ομάδα. Όλοι έρχονται και φεύγουν, η ομάδα όμως είναι αυτή που μένει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε