Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζοτς: Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο άνθρωπος των τελικών και των κυπέλλων, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την αντίδραση των παικτών του μετά το νωθρό ξεκίνημα.

Ο Ζέλικο Ομπάντοβιτς εμφανώς ικανοποιημένος αναφέρθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό της Ευρωλίγκας.

“Είναι δύσκολο να παίζεις σε ματς Final 4. Αρχίσαμε τον αγώνα χωρίς πίεση. Στα πρώτα πέντε λεπτά είχαμε ήδη πέντε λάθη και στο δεύτερο δεκάλεπτο μόλις ένα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ, μας πήραν συνολικά 13 κι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα box out για να έχουμε περισσότερες κατοχές. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, παρότι δεν είχαμε υψηλό σκορ. Αυτό που μας κράτησε στην τελευταία περίοδο ήταν ότι διαβάσαμε καλά τις άμυνες zone press που εφάρμοσε η Σιένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν πολύ και να συγχαρώ τη Σιένα, που είναι πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε επιθετικά, στην άμυνα και την επίθεση, αποδεικνύοντας πως άξιζε να βρίσκεται στο Final 4.

Αν ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ, είναι φάουλ. Είμαστε στο Final 4 και εδώ ήρθαν οι καλύτεροι διαιτητές. Εγώ νοιάζομαι για την ομάδα μου και τι έκανε αυτή στο γήπεδο, όχι για το τι έκαναν οι διαιτητές».

Σήμερα έκανε εξαιρετική δουλειά ο Νικ Καλάθης. Για εκείνους που δεν τον ξέρουν είναι έκπληξη. Όμως έδειξε την αξία του σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, ειδικά στη σειρά με την Μπαρτσελόνα. Έχει ποιότητα, αλλά είναι νέος. Έκανε ένα πολύ καλό ματς.

Ο Διαμαντίδης κάνει τη δουλειά του πάντα και δεν αξιολογείται από τους πόντους που βάζει. Ξέρει πάντα τι πρέπει να κάνει και βοηθά με πολλούς τρόπους την ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε