Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζουέλα: Πληγώθηκα στον ΠΑΟΚ – Σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης της ομάδας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Φρανκ Ζουέλα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να μιλήσει εκφράζοντας την απορία του για το λόγο που δεν έπαιζε ακόμη και όταν η ομάδα πήγαινε χάλια.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport 103, ο Αγκολέζος αμυντικός αναφέρθηκε στο μικρό πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και άφησε αιχμές για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι προπονητές του:

“Είναι εύκολο να μιλήσουμε τώρα. Στεναχωρήθηκα με αυτή την εξέλιξη. Όταν ένας παίκτης δεν παίζει καιρό και μετά παίζει σε άγνωστη θέση είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει. Ζήτησα να παίζω στη δεύτερη ομάδα για να μη μένω εκτός αγώνων. Δεν με πείραζε να παίζω Σάββατο στη δεύτερη ομάδα και Κυριακή ας ήμουν στον πάγκο, αλλά και να μου ζητούσαν να βοηθήσω θα το έκανα. Ήθελα να παίζω. Δεν θα πω ότι φταίει ο πρόεδρος ή ο προπονητής. Είμαι επαγγελματίας. Μπορούσα να πω και εγώ ότι δεν παίζω επειδή δεν πληρώνομαι ή γιατί δεν παίζω στη θέση μου. Ο Ζουέλα είναι στόπερ. Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Δεν γίνεται να μην παίζω έξι μήνες και ξαφνικά να μου ζητούν, ενώ δεν είμαι έτοιμος, να μπω στο γήπεδο.

Με έχει πληγώσει αυτή η εξέλιξη. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Σέβομαι απεριόριστα τον Κοντρέρας, είναι ο μαέστρος της άμυνας, παίζει φοβερή μπάλα. Σίγουρα, όμως, ο Ζουέλα δεν είναι ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Από το καλοκαίρι, όταν κατάλαβα ότι δεν θα παίζω, είπα να φύγω. Δεν ήθελα να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν ήρθα εδώ να κάνω ό,τι γουστάρω. Τους είπα ότι ο Ζουέλα μπορεί να φύγει χωρίς να πάρει λεφτά. Το είπα από τις 28 Αυγούστου. Θέλω να πω ότι δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ τραυματίας. Ο Βρύζας δεν έκανε λάθος που με έφερε.

Ο Δερμιτζάκης μου είπε ότι πρέπει να περιμένω την ευκαιρία μου. Ήθελα να ξέρω, όταν η ομάδα έπαιζε χάλια στην αρχή δεν μπορούσα να παίξω εγώ; Δεν ήμουνα τραυματίας. Ο τραυματισμός μου υπήρχε  μέχρι τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Έχω συμβόλαιο με την Κούμπαν, δεν θέλει να με δώσει δανεικό, θα δούμε. Μπήκε μια ρήτρα σύμφωνα με την οποία δεν μπορούσα να πάω σε μια ελληνική ομάδα. Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε για ένα παίκτη τον οποίο δεν τον χρησιμοποιείς και δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, την υπέγραψα γιατί θέλω να παίξω ποδόσφαιρο.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε