Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζούρος: Έχουμε την καλύτερη άμυνα του Ευρωμπάσκετ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ικανοποιημένος από την πρόκριση στην 12άδα του Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάνοντας ειδική αναφορά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος μετά τη νίκη επί της Κροατίας:
 
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε συγκέντρωση σε καθοριστικές στιγμές. Στο τέλος, με τη βοήθεια των τριών έμπειρων παικτών, τα καταφέραμε. Αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Σε αυτές τις έξι μέρες είχαμε ένα κακό ματς, απέναντι στα Σκόπια.

Σήμερα είχαμε απέναντί μας δύσκολο έργο κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι που πέτυχαν λίγα τρίποντα. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά επειδή επιλέξαμε να έχουμε χαμηλότερα σχήματα για να είμαστε πιο γρήγορα.

Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μου, καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε ματς. Είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προκρίνεσαι, ειδικά για μία τόσο νέα ομάδα. Στη δεύτερη φάση χρειάζεται συγκέντρωση και θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα, καθώς έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε