Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζυγώνει… το ντεμπούτο του Γέστε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ισπανός του Ολυμπιακού μπήκε το απόγευμα της Παρασκευής σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Λιούμπομιρ Φέισα, δείχνοντας ότι σύντομα θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Για πρώτη φορά από την μέρα που άρχισε να προπονείται με τους “ερυθρόλευκους”, ο Φραν Γέστε μπήκε την Παρασκευή σε κανονικούς ρυθμούς και συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με όλους τους υπολοίπους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Κατάνια στην Ιταλία.
 
Ο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τον συμπατριώτη του κι έτσι όλα δείχνουν ότι ο Γέστε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.
 
Σε ότι αφορά τον Φέισα, ο Σέρβος μέσος έκανε κάποιες ασκήσεις με την ομάδα και εν συνεχεία ατομικό πρόγραμμα και όπως δείχνουν τα πράγματα ο Βαλβέρδε δε θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το φιλικό με την ιταλική ομάδα. Εκτός αποστολής θα μείνει και ο Μπάλαζ Μέγερι, που ναι μεν έβγαλε το νάρθηκα από το χέρι, αλλά θέλει ακόμα χρόνο ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.
 
Το Σάββατο οι παίκτες του Βαλβέρδε θα προπονηθούν στις 09:00 το πρωί και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Ιταλία εν όψει του κυριακάτικου φιλικού με την Κατάνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε