Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Formula 1: Πήρε την pole position και στη Μαλαισία, ο Φέτελ

Formula 1: Πήρε την pole position και στη Μαλαισία, ο Φέτελ

Δεύτερη συνεχόμενη Pole Position για τον Σεμπάστιαν Φέτελ φέτος, με χρόνο 1:49.674.

Ο Γερμανός πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα (στις 10:00 το πρωί, ώρα Ελλάδος) από την πρώτη θέση, με τους Μάσα και Αλόνσο της Ferrari, να βρίσκονται στις θέσεις 2 και 3 αντίστοιχα. Ακολουθούν Χάμιλτον, Γουέμπερ, Ρόσμπεργκ, Ραϊκόνεν, Μπάτον, Σούτιλ και Πέρεζ. 

Ο Γερμανός της Red Bull θα έχει αύριο δίπλα και πίσω του τις δύο Ferrari που σίγουρα θα επιτεθούν για να τού πάρουν την πρώτη στροφή. Πόσο μάλλον, που ο “διψασμένος” για διάκριση (και επιβεβαίωση) Μάσα βρέθηκε μετά δυο χρόνια στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης και όλα λένε πως δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί ούτε και στον team mate του… 

Η Pole Position στη Μαλαισία, είναι η 38η στην καριέρα του Σεμπάστιαν Φέτελ. Η μάχη στο Q3 ήταν συναρπαστική και ξεκίνησε με γρήγορο χρονομετρημένο γύρο από τον Σούτιλ. Αλόνσο, Χάμιλτον, Γουέμπερ και Μάσα πάλεψαν για τους καλύτερους χρόνους σε μια πίστα, που η μισή ήταν βρεγμένη και η άλλη μισή στεγνή. 

Σε κάθε περίπτωση, αν δούμε την πρώτη επτάδα, και με δεδομένες τις αδιευκρίνιστες ακόμη καιρικές συνθήκες για αύριο, όλοι τους έχουν και από μια πιθανότητα για τη νίκη, οπότε αναμένουμε έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα.

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο drive.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε