Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

VW: Από 20.760 ευρώ το νέο Golf BlueMotion

VW: Από 20.760 ευρώ το νέο Golf BlueMotion

Η Kosmocar-Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Golf BlueMotion.

Η έβδομη γενιά του Golf ενσωματώνει ένα πλήθος καινοτομιών με στόχο την βέλτιστη διαχείριση ενέργειας, η οποία μεταφράζεται σε χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της εξέλιξης που έχει επιτευχθεί στο νέο Golf είναι η έκδοση BlueMotion. Κάθε γενιά Golf BlueMotion χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή κατανάλωση καυσίμου. To νέο Golf BlueMotion καταναλώνει μόλις 3,2 lt/100km εκπέμποντας 85 gr/km CO2, τιμές που το κατατάσσουν στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

Το Golf BlueMotion διαθέτει ένα διακριτικό πακέτο εξωτερικής σχεδίασης το οποίο εξυπηρετεί την βελτίωση της αεροδυναμικής του μοντέλου, ενώ παράλληλα διαφοροποιεί την έκδοση από την υπόλοιπη γκάμα του Golf. 

Στο μπροστινό μέρος κυριαρχεί η κλειστού τύπου γρίλια του ψυγείου σε μαύρο lack, ενώ το πίσω μέρος διαθέτει νέας σχεδίασης αεροτομή με πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα. Στα πλευρικά του αμαξώματος, διακρίνονται τα λογότυπα BlueMotion στα δύο μπροστινά φτερά. Λογότυπα BlueMotion υπάρχουν τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η έκδοση BlueMotion εφοδιάζεται με τον νέο κινητήρα diesel 1.6 TDI απόδοσης 110 ίππων με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σε συνδυασμό με τα αεροδυναμικά βοηθήματα επιτυγχάνει μοναδικά αποτελέσματα οικονομίας και επιδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το Golf BlueMotion διαθέτει ροπή 25,5 kgm από τις 1.500 – 3.000 r.p.m. με μέγιστη ταχύτητα 200 km/h, ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 10,5 sec.

Οι επιδόσεις αυτές, συνοδεύονται από εντυπωσιακά χαμηλή μέση κατανάλωση (3,2lt/100km) ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι μόλις 85 gr/km. Η αποδοτικότητα του Golf BlueMotion είναι από τις κορυφαίες στην αγορά, προσεγγίζοντας ακόμη και αυτές των υβριδικών αυτοκινήτων.

 
Ακολουθώντας την φιλοσοφία των υπολοίπων εκδόσεων του Golf, το Golf BlueMotion διαθέτει πλήρη βασικό εξοπλισμό με έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια αλλά και την οικονομία χρήσης, ενώ στον βασικό του εξοπλισμό συναντάμε επιπλέον sport ανάρτηση (χαμηλότερο κατά 15 mm) και ζάντες αλουμινίου Lyon 15” με ελαστικά χαμηλής τριβής διάστασης 195/65 R15.

Τέλος, στο Golf BlueMotion προσφέρεται και ένα επιπλέον μεταλλικό χρώμα, μπλε Clearwater, το οποίο ενισχύει τη διαφοροποίηση της έκδοσης.

Η τιμή για την 3θυρη έκδοση του νέου Golf BlueMotion έχει καθοριστεί στα 20.720 ευρώ σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης, ενώ η τιμή για την 5θυρη έκδοση με τις ίδιες προϋποθέσεις ανέρχεται στα 21.670 ευρώ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο VW Scirocco: Κοσμητικές αλλαγές και αναβαθμισμένα μοτέρ για το νέο κουπέ της VW

Έρχεται υβριδικό VW Polo και έκδοση που θα καταναλώνει φυσικό αέριο

VW: Δεύτερη νιότη για το Polo με νέα μοτέρ και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας

Τι δώρο έκανε η Volkswagen στον ιδρυτή του Facebook και γιατί; (VIDEO)

Η VW ετοιμάζει 4κίνητη έκδοση του Polo R με 250 ίππους

Νέα σπορ έκδοση για το VW Golf με κατανάλωση μόλις 1,5 λίτρo/100km!

Με νοθεία βγήκε Αγαπημένο Αυτοκίνητο της Γερμανίας το VW Golf   

Η απάντηση των Κινέζων στα VW Golf και Opel Astra (VIDEO)

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε