Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η νέα γενιά του Jimny θα αυξήσει σημαντικά της πωλήσεις της Suzuki

Η νέα γενιά του Jimny θα αυξήσει σημαντικά της πωλήσεις της Suzuki

Το νέο Suzuki Jimny θα παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο και αναμένεται να αυξήσει τις πωλήσεις της ιαπωνικής εταιρείας κατά 20%.

Η ανανέωση και ο εμπλουτισμός της γκάμας των μοντέλων της Suzuki βοηθούν στο να παρουσιάσει εμπορική άνοδο η ιαπωνική εταιρεία, με την έλευση του νέου “retro” Jimny να ωθεί προς την αύξηση των ευρωπαϊκών πωλήσεων της κατά τουλάχιστον 20%.

Μέχρι στιγμής, η δημοτικότητα των τετρακίνητων μοντέλων της Suzuki είναι αρκετά ικανή για να την διατηρεί σχετικά ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, με την γκάμα της να μπορεί να σταθεί επάξια σε όλες τις μικρές κατηγορίες.

Η Suzuki πούλησε 245.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη το περασμένο έτος, παρουσιάζοντας χρόνο με τον χρόνο αυξητικές τάσεις. Στόχος της ιαπωνικής φίρμας είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 20% και να ξεπεράσει τις 300.000 μονάδες.

Όλα αυτά όμως η Suzuki θα τα πετύχει πιο εύκολα με την έλευση του νέου Jimny που θα παρουσιαστεί αυτό τον μήνα στην Έκθεση του Τόκιο. Εάν μάλιστα όλα πάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, το νέο Jimny θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο τον Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις