Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο πακέτο Polestar Performance για τα Volvo S60 και V60

Νέο πακέτο Polestar Performance για τα Volvo S60 και V60

Η Polestar Cyan Racing κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα το FIA World Touring Car Championship με ένα αγωνιστικό Volvo S60 Polestar TC1, με τον οδηγό της ομάδας Thed Björk να κερδίζει τον αντίστοιχο τίτλο στους οδηγούς.

Για να γιορτάσει η Polestar την διπλή επιτυχία της, παρουσίασε το πακέτο Polestar Performance World Champion Edition για τα Volvo S60 και V60. Είναι διαθέσιμο για τις εκδόσεις κινητήρα D4, D5, T5 και T6, και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά του προγράμματος Polestar Performance Parts, όπως οι τροχοί των 19” με ελαστικά επιδόσεων, εξάτμιση ελεύθερης ροής, ελεύθερο φίλτρο εισαγωγής και νέα αμορτισέρ και ελατήρια.

Ακόμα, το «εορταστικό» πακέτο διαθέτει πίσω αεροδυναμικό διαχύτη και αεροτομή, και η καμπίνα κοσμείται από διακριτικά της έκδοσης και νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Όλες οι εκδόσεις κινητήρα θα δεχθούν και λίγο «γαργάλημα» από την Polestar, αποδίδοντας 10 ίππους και 5,1 kgm ροπή παραπάνω. Επιπλέον, το αυτόματο κιβώτιο επαναπρογραμματίζεται για ταχύτερες αλλαγές και το γκάζι αποκτά καλύτερη απόκριση.

Τα Volvo S60 και V60 Polestar Performance World Champion Editions είναι διαθέσιμα σε όλους τους εμπόρους Polestar και μπορούν να τοποθετηθούν σε καινούρια ή ήδη πουλημένα μοντέλα.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις