Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν…μάσησαν τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ – Δεύτερη ήττα στην Αγγλία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από την ανώτερη Μπλάκμπερν αλλά οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου δεν το έβαλαν κάτω. Σκόραραν με τον Κουρέλλα στο 76′ και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο τέλος.

Μπορεί και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας η ΑΕΚ να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπλάκμπερν όμως έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για το μέλλον, αρκεί να κάνει 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών,

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το τέρμα του Νούνο Γκόμεζ. Η Μπλάκμπερν είχε τον έλεγχο του ρυθμό και στο 30′ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Λίον Μπέστ.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε, ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε γρήγορα δύο αλλαγές και η ΑΕΚ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μέτρα στο γήπεδο και ξεκίνησε να απειλεί.

Στο 76′ μάλιστα μετά από κάθετη πάσα του Σταμάτη ο Κουρέλλας σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΑΕΚ: Αραμπατζής (56′ Κωνσταντόπουλος), Τσαμουρλίδης, Αρκούδας, Γιάγκο (80′ Ματεντζίδης), Μπουγαΐδης (84′ Νικολιάς), Ρίκκα (80′ Φέτσης), Γκερέιρο (59′ Κουρέλας), Λαγός (66′ Τομαράς), Καλογέρης (46′ Φούντας), Παπαδημητρίου (31′ Γροντής), Τσίτας (31′ Σταματής).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Ορ, Ριμπέιρο, Ζιβέ, Μέρφι, Μπεστ (44′ λ.τρ. Φορμίκα), Χάνλνεϊ, Μάρκους Όλσον, Μόρις, Ζόρζε, Νούνο Γκόμεζ.

Αρχηγική ομιλία από Γκερέιρο: Η ΑΕΚ είναι ιδεολογία!

Στο… κυνήγι του επιθετικού η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε