Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η υπόσχεση του Μαύρου και η επιστροφή του Παυλή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η γενική συνέλευση της ΑΕΚ αναβλήθηκε εκ νέου ωστόσο ο Θωμάς Μαύρος υποσχέθηκε πως θα σχηματίσει διοίκηση την 1η Αυγούστου αν έχει λυθεί το πρόβλημα με την ενημερότητα. Επιστρέφει μετά από 3 χρόνια για να δοκιμαστεί ο Παυλής.

Για την 1η Αυγούστου ορίστηκε η ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη λόγω έλλειψης απαρτίας. Στη συνάντηση του Θωμά Μαύρου με τους μικρομετόχους και τους εκπροσώπους των οργανωμένων, ο νέος ισχυρός άνδρας της “Ένωσης” δεσμεύτηκε πως εφόσον βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο μέχρι την επόμενη ΓΣ ,τότε θα σχηματίσει διοίκηση δικής του εμπιστοσύνης.

Παράλληλα ο Μαύρος τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται 2 εκατ. ευρώ μέχρι τότε για να πάρει την άδεια από την ΕΕΑ, ενώ για την κίνηση του να βγει μπροστά δήλωσε: “Αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλος κίνδυνος, δεν θα έμπαινα ποτέ μπροστά. Μπήκα για να προσπαθήσω να σώσω την ομάδα. Εάν δεν τα καταφέρω, θα έχω τουλάχιστον ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι τουλάχιστον προσπάθησα”.

Μετά από τρία χρόνια ο Μιχάλης Παυλής επέστρεψε στην ΑΕΚ και καλείται να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε με τον Βαγγέλη Βλάχο και συμφώνησαν να συμμετάσχει στις προπονήσεις με στόχο να αποδείξει πως μπορεί να κάνει την μεγάλη επιστροφή.

Πάει κι αυτός – “Κλείνει” στη Χιουντάι ο Λεονάρντο

Μάκος: Το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε