Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τα φιλικά της Πορτογαλίας…πέρασαν – Αρχίζει να “κόβει” ο Ζαρντίμ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του στην Πορτογαλία, κάτι που σημαίνει πως ήρθε η ώρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποφασίζει ποιους παίκτες θα κρατήσει και ποιους διώξει. “Βλέπει” Μοσορό ο Πορτογάλος τεχνικός. Επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή των “νταμπλούχων”.

Σε δηλώσεις του μετά το 1-1 με την Νιούκαστλ σε φιλικό προετοιμασίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: “Μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα θα μειώσουμε το ρόστερ. Δεν μπορούν να είναι όλοι αυτοί οι παίκτες στην Ολλανδία. Αυτά τα ματς ήταν σημαντικά για να εκτιμήσουμε τους παίκτες που έχουμε και να τους δοκιμάσουμε σε άλλες θέσεις”.

Ο Ζαρντίμ θα έχει πιθανότατα τη Δευτέρα συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζο, και τον τεχνικό σύμβουλο, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, για να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις του. (αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση του για τους Τάτο και Σουμπίνιο)

* Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε 10αρι και ο Μοσορό της Μπράγκα φαντάζει εξαιρετική περίπτωση, καθώς η ομάδα του τον παραχωρεί. Η Μπράγκα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ήδη απέκτησε δανεικό τον Ρούμπεν Μίκαελ για τη συγκεκριμένη θέση.

Μητρο-γκολ – Δεν χάνει ούτε στα πέναλτι ο Ολυμπιακός

Ο Μώραλης νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας – “Θα κάνουμε μία έντιμη προσπάθεια”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε