Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το παραμύθι ενός γάτου - Από αδέσποτος... εκατομμυριούχος!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 13.12.2011 | 18:06
Πρώτη δημοσίευση: 13.12.2011 | 17:43

Την ώρα που η οικονομική κρίση γονατίζει όλο και περισσότερα νοικοκυριά, πλούσια Ιταλίδα άφησε 10εκ.€ και δύο διαμερίσματα, σε έναν αδέσποτο γάτο που ζούσε στην πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη...

Σύμφωνα με το Reuters και όπως δημοσιεύει το adespoto.gr η πλατεία Largo Argentina στη Ρώμη είναι διάσημη για τις αδέσποτες γάτες που βρίσκουν τροφή και καταφύγιο από φιλόζωους. Στο... γατο-καταφύγιο της πλατείας μαζεύεται πολύς κόσμος και χαζεύει τις γατούλες που ξεκουράζονται στα αρχαία μνημεία λες και είναι...δικά τους!

Ο γατούλης Τομάσο απέκτησε λοιπόν 10 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία του άφησε μία Ιταλίδα, η οποία πέθανε! Κληρονόμησε και σπίτι στα προάστια, δύο διαμερίσματα σε Ρώμη και Μιλάνο και διάφορους λογαριασμούς σε τράπεζες, όπως και ένα κομμάτι γης στα νότια της Ιταλίας!

Κι ενώ ο κόσμος πλήττεται από την οικονομική κρίηση, οι ιταλικές εφημερίδες έχουν τρελλαθεί με τον...πλούσιο αυτό και πολύ τυχερό γάτο! Του κάνουν ολόκληρα αφιερώματα, με τίτλους όπως: Το παραμύθι του γάτου Τομάσο: από αδέσποτος, εκατομμυριούχος''.

Καθώς η γυναίκα που πέθανε δεν είχε παιδιά και οικογένεια αποφάσισε να αφήσει την περιουσία της στο γλυκό γατούλη Τομάσο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο