Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στο ΤΕΙ-Αντιδράσεις από φοιτητές!

Εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στο ΤΕΙ-Αντιδράσεις από φοιτητές!
ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2012 | 11:10
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2012 | 11:03

Διαμαρτύρονται οι φοιτητές για τη ραγδαία αύξηση των αδέσποτων στο χώρο του ΤΕΙ - Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους εκπρόσωποι των φοιτητών Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, φοιτητές έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο από επίθεση αδέσποτου

Ασυνείδητοι εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στο χώρο του ΤΕΙ, στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα οι φοιτητές να παρακολουθούν τα αδέσποτα ζώα να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, χωρίς μάλιστα να έχει κανείς τη δυνατότητα να τους προσφέρει τη αγάπη και τη φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Με επιστολή τους προς τους αρμόδιους φορείς, εκπρόσωποι των φοιτητών μέριμνας του ΤΕΙ Κρήτης εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους αλλά και το αίτημά τους για άμεσα μέτρα, τονίζοντας ότι δεν είναι λίγες οι φορές που φοιτητές έχουν καταλήξει στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση κάποιου αδέσποτου ζώου, ενώ παράλληλα υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, όπως οι ψύλλοι που πλημμυρίζουν τους χώρους της εστίας, όπου κυκλοφορούν ελεύθερα τα ζώα.

Η επαφή με το δήμο και τη διοίκηση του ΤΕΙ δεν έχει αποδώσει καρπούς, καθώς οι λύσεις που προτείνονται και τα μέτρα που λαμβάνονται δε λύνουν το πρόβλημα. Η πρόταση εκ μέρους της διοίκησης του ιδρύματος για δημιουργία ενός περιφραγμένου χώρου τον οποίο θα φροντίζουν εθελοντές φοιτητές, φαίνεται πως δεν πρόκειται να υλοποιηθεί στο προσεχές μέλλον, λόγω των περιορισμένων οικονομικών, ωστόσο οι φοιτητές ζητούν λύσεις εδώ και τώρα, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο