Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξοικονόμηση ενέργειας με έπαθλο 30.000 ευρώ

Εξοικονόμηση ενέργειας με έπαθλο 30.000 ευρώ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2012 | 21:19
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2012 | 19:26

Διεθνή διαγωνισμό για την εξοικονόμηση ενέργειας σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες προκηρύσσει για το 2012 ο Γερμανικός Οργανισμός Ενέργειας, - DeutscheEnergie-AgenturGmbH “dena”.

Ο Γερμανικός Οργανισμός Ενέργειας θα προσφέρει στους τρεις νικητές του διαγωνισμού χρηματικά έπαθλα 30.000 ευρώ, τα οποία θα παραλάβουν κατά τη διάρκεια του 3ου συνεδρίου του οργανισμού στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο του 2012.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες οι οποίες, κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, έχουν υλοποιήσει καινοτόμα μέτρα για την αύξηση της εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι συμμετοχές θα αφορούν υποδειγματικά μέτρα-παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα της επιχείρησης και θα κριθούν με βάση την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν, την οικονομική τους βιωσιμότητα, τον καινοτόμο χαρακτήρα, τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο, κ.ά.

Βασικοί υποστηρικτές του διαγωνισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του γερμανού Υπουργού Οικονομικών Philipp Rosler, είναι οι εταιρείες DZBANKAG, ImtechDeutschlandGmbH & Co. KG και SiemensAG. Ο.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο καμπάνιας για την προώθηση της ενεργειακής αποδοτικότητας, που χρηματοδοτεί το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών και Τεχνολογίας της Γερμανίας.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.industrie-energieeffizienz.de/energy-efficiency-award.html
    Διαδώστε αυτό το άρθρο