Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 13 Αθήνα Αναλυτικά

ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ-Ωρα της Ελλάδας

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 29.03.2012 | 08:01

Μένει λίγος καιρός ακόμα, για να δώσετε το δικό σας μήνυμα για την τέταρτη χρονιά της πρωτοβουλίας η «Ώρα της Γης». Φέτος η ελληνική συμμετοχή θα έχει ειδικό χαρακτήρα.

Με το αρχικό σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…» και με προσθήκη το μήνυμα που μας εκφράζει, πάνω σε μια φωτογραφία που έχουμε τραβήξει, από την ελληνική φύση, δίνουμε το στίγμα της Ελλάδας.
 
Μπαίνοντας στη σελίδα του WWF Ελλάς στο facebook συμμετέχουμε ενεργά γι αυτό που μας εκφράζει. Το σκεπτικό της περιβαλλοντικής οργάνωσης, φέτος είναι μια καταγραφή για τα αγαθά και τις αξίες που έχουμε χρέος να προστατεύσουμε.

Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης που οι ανάγκες επαναπροσδιορίζονται, πολλοί μπορεί να θεωρήσουν την προστασία του περιβάλλοντος «πολυτέλεια».

Το WWF Ελλάς δηλώνει πως «είμαστε από την απέναντι πλευρά». Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη. Μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον και ό, τι αυτό μας δίνει.

Μπορούμε να σώσουμε «τη σκιά», «το μέλι», «την εκδρομή», «το λάδι», «την υπερηφάνεια». Δεν πρόκειται για άλλη μια συμβολική συμμετοχή. Σύμφωνα με την περιβαλλοντική οργάνωση είναι το «σύνθημα» για την δράση της επόμενης ημέρας.

Στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου όσοι από εμάς ανταποκριθούν θα σβήσουν για μια ώρα τα φώτα, όπου κι αν βρίσκονται.
Στείλτε το μήνυμα σας και την φωτογραφία σας: www.facebook.com/WWFGreece

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ηράκλειο: Αγόρασε το πολύμπριζο που έψαχνε και δείτε τι έγινε στο σπίτι [pics] Ηράκλειο: Αγόρασε το πολύμπριζο που έψαχνε και δείτε τι έγινε στο σπίτι [pics]
  2. Χανιά: Το λεωφορείο που σαρώνει το facebook - Δείτε τι έκανε ο οδηγός του [vid] Χανιά: Το λεωφορείο που σαρώνει το facebook - Δείτε τι έκανε ο οδηγός του [vid]
  3. To Facebook φέρνει κλασικά παιχνίδια στο Messenger! To Facebook φέρνει κλασικά παιχνίδια στο Messenger!
  4. Μυτιλήνη: Συγκλονίζει το αντίο αστυνομικού στο προσφυγόπουλο που κάηκε ζωντανό [pics] Μυτιλήνη: Συγκλονίζει το αντίο αστυνομικού στο προσφυγόπουλο που κάηκε ζωντανό [pics]
  5. Θεσσαλονίκη: Όλα φαίνονται φυσιολογικά σε αυτόν το δρόμο αλλά δεν είναι [pics] Θεσσαλονίκη: Όλα φαίνονται φυσιολογικά σε αυτόν το δρόμο αλλά δεν είναι [pics]
  6. Τεχνικά προβλήματα στα drones του Facebook! Τεχνικά προβλήματα στα drones του Facebook!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook