Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

GreenCheck-up από την Fiat

GreenCheck-up από την Fiat
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 22.04.2012 | 12:03

Η πρωτοβουλία «Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη» περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο τεσσάρων στρατηγικών σημείων που επηρεάζουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων στην ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, ο έλεγχος αυτός θα αφορά στα φίλτρα λαδιού, αέρα και γύρης, στα μπουζί, στο σύστημα εξάτμισης καθώς και στην κατάσταση και φθορά των ελαστικών.

Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί στη σειρά ενεργειών GreenCheck-up, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς και να μοιραστεί μαζί τους το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον.

Η ενέργεια «Κάνε Οικονομία, Σώσε τον Πλανήτη» θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαΐου 2012, σε συνεργασία με τα σημεία του επίσημου δικτύου της FGAH που συμμετέχουν σε αυτή την περιβαλλοντική πρωτοβουλία.


 

Με γνώμονα την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει στους κατόχους Fiat, Alfa Romeo, και επαγγελματικών Fiat, έκπτωση 30% για την αντικατάσταση των εξαρτημάτων που αποτελούν σημεία «κλειδιά» για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου και το σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η δράση ολοκληρώνεται με την προσφορά εκπτωτικού κουπονιού από τα σημεία του επίσημου δικτύου που συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια, για μελλοντική έκπτωση κατά την αντικατάσταση αμορτισέρ.

Η φωτό προέρχεται από μία ακόμη πράσινη πρωτοβουλία της Fiat, το "eco: Drive Virtual Challenge", ένα συναρπαστικό online παιχνίδι για ecoDrivers   Διαδώστε αυτό το άρθρο