Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αγγίζοντας την τελειότητα

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 01.05.2012 | 16:04
Πρώτη δημοσίευση: 01.05.2012 | 16:04

Η Gray Design είναι μια Σουηδική εταιρεία που ο στόχος της είναι να προσφέρει πανέμορφα αντικείμενα πόθου. Το σούπερ γιότ Strand Craft 122 είναι ένα από αυτά.

Οι Σκανδιναβοί είναι γνωστοί τόσο για το ταλέντο που έχουν στο σχεδιασμό αντικειμένων, όσο και για την περιβαντολογική τους ευαισθησία.
Από τα μικρότερα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, έως τα μεγαλύτερα όπως το συγκεκριμένο σκάφος, οι δημιουργίες τους διακρίνονται για τις αδρές γραμμές, τις μεγάλες επιφάνειες και τα ποιοτικά τους υλικά.
Μέριμνα τους η χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, τόσο στο τελικό προϊόν, όσο και στην χρήση τους στην διαδικασία παραγωγής του. Στα λιγοστά και υψηλού επιπέδου τους προϊόντα, δεν φείδονται χρημάτων, πράγμα που τα καθιστά διαθέσιμα για ελάχιστους που έχουν την δυνατότητα να τα αποκτήσουν.

Η Gray Design λοιπόν, είναι μια Σουηδική εταιρεία που ο στόχος της είναι να προσφέρει πανέμορφα αντικείμενα πόθου. Το σούπερ γιότ Strand Craft 122 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Grey Design και την αμερικανική Strand Craft, ένα σκάφος παγκόσμιας κλάσης που χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστική ομορφιά, πολυτέλεια και επιδόσεις.
Το Strand Craft 122 είναι ένα υψηλής απόδοσης μηχανοκίνητο σκάφος ανοικτής θαλάσσης, μήκους 38 μέτρων, με καταπληκτικό Art Deco εσωτερικό, που μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη του. Το εσωτερικό του περιλαμβάνει τέσσερεις πολύ μεγάλες δίκλινες καμπίνες, χώρους υποδοχής και σαλόνια και φυσικά άνετες καμπίνες για το πλήρωμα.

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν LED τηλεόρασεις 52 ιντσών, ενώ για να μην μπαίνετε σε επιπλέον έξοδα, το ηχητικό σύστημα Bang & Olufsen είναι προ-εγκατεστημένο σε όλο το σκάφος.
Η συνολική ιπποδύναμη είναι πάνω από 14.000 ίππους και η μέγιστη ταχύτητα του είναι πάνω από 50 κόμβοι.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο γκαράζ του Strand Craft 122 αναπαύεται ένα χειροποίητο super-car με κινητήρα twin turbo V12 880hp, με μέγιστη ταχύτητα 375 χλμ/ώρα. Για τις κοντοβόλτες σας στα νησιά…

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο