Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λαμπτήρας LED που αποδίδει φωτισμό 75W

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 08.05.2012 | 02:05
Πρώτη δημοσίευση: 08.05.2012 | 02:05

Με σκοπό την εύκολη μετάβαση από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως στους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ολοένα και περισσότερες εταιρίες προχωρούν σε ανανέωση της γκάμας των προσφερομένων οικιακών τους λαμπτήρων σε LED.

Εμπλουτίζοντας λοιπόν, τη γκάμα λαμπτήρων LED η Philips προσφέρει μια απλή λύση για την αναβάθμιση της ποιότητας φωτός με LED, που αποδίδει φωτισμό 75W και εξαιρετική ποιότητα ζεστού λευκού φωτός παρόμοιου με εκείνου των παραδοσιακών λαμπτήρων. Με επιπλέον πλεονεκτήματα της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας έως και 80% και της πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, έως 25 φορές μεγαλύτερη από αυτή του λαμπτήρα πυρακτώσεως, ο τύπος αυτός αποκτά το πλεονέκτημα στην αγορά.
 
Ο πρώτος λαμπτήρας LED αντικατάστασης ισχύος 75W - ο οποίος είναι βασισμένος σε εκείνον της ισχύος 60W, και για τον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα στην εταιρεία το Βραβείο «L» από Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ - προσφέρει 1.050 lumen (μονάδα φωτεινής ροής).
Ο λαμπτήρας LED που αντικαθιστά τον κοινό λαμπτήρα των 75W καταναλώνει μόλις 17 watt, το οποίο συνεπάγεται εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας. Ο νέος λαμπτήρας LED 75W διατίθεται με κάλυκα βιδωτό Ε27 και μπαγιονέτ Β22, έχει σχήμα κανονικού λαμπτήρα πυρακτώσεως και αποτελεί σημαντικό ορόσημο στο χώρο του φωτισμού LED, τόσο για τον οικιακό φωτισμό όσο και για τον φωτισμό ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν το σχήμα και την εφαρμογή των λαμπτήρων πυρακτώσεως κάνοντας την τοποθέτησή τους στα φωτιστικά και την αλλαγή σε τεχνολογία LED πολύ εύκολη υπόθεση. Η νέα γκάμα LED προσφέρει επιλογές αντικατάστασης των υπαρχόντων λαμπτήρων 25W έως 75W, σε σχήμα κοινού λαμπτήρα, κεριού, σφαιρικού και σποτ.
 
Βασικά χαρακτηριστικά της γκάμας λαμπτήρων LED:
  • Ζεστό λευκό φως
  • 80% εξοικονόμηση ενέργειας    
  • Αντικατάσταση λαμπτήρων ισχύος από 25W έως 75W
  • Μεγάλης ισχύος Luxeon LED
  • Λαμπτήρες με κάλυκες E27,Β22, E14, GU10, GU5.3 και GU4
  • Όμορφη σχεδίαση
  • Μεγάλη διάρκεια


   Διαδώστε αυτό το άρθρο