Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δ. Αμαρουσίου

Δημοπρατήθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση του Δ. Αμαρουσίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 30.05.2012 | 15:47
Πρώτη δημοσίευση: 30.05.2012 | 15:47

Παρουσία των Αντιδημάρχων του Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαου Πέππα και Σπύρου Σταθούλη, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Αττικής η δημοπράτηση του έργου της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου.
 

Η δημοπράτηση διεξήχθη με επιτυχία και ανακηρύχθηκε ο προσωρινός μειοδότης, ο οποίος προσέφερε έκπτωση 36% στον προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Μετά τη δημοπράτηση, θα ακολουθήσει ένα διάστημα περίπου 4 μηνών μέχρι να γίνει ο έλεγχος που προβλέπει η νομοθεσία και να υπογραφεί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου.
 


Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: "Η ολοκλήρωση της δημοπράτησης από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και η ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη για το έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του Κέντρου του Αμαρουσίου, αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για ένα έργο που οραματίστηκε και διεκδίκησε η Δημοτική μας Αρχή. Πλέον το νερό μπήκε στο αυλάκι και αισιοδοξώ ότι μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες το μεγαλύτερο έργο που σχεδιάστηκε ποτέ για το Μαρούσι, έργο που θα δώσει ανάσα στην εμπορική αγορά της πόλης μας αλλά και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, επιτέλους θα ξεκινήσει".
 
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο