Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η πράσινη κοινωνική δικτύωση... Γραφτείτε ΤΩΡΑ!

Η πράσινη κοινωνική δικτύωση... Γραφτείτε ΤΩΡΑ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 27.09.2012 | 17:11
Πρώτη δημοσίευση: 27.09.2012 | 17:11

Το Ozoshare.com εγκαινιάζει  ένα νέο είδος κοινωνικού δικτύου, όπου δεν ανεβάζεις απλά ωραίες φωτογραφίες, αλλά αντίθετα έρχεσαι σε επαφή με χρήστες που αγαπούν το περιβάλλον και συναντώνται σε έναν κεντρικό διαδικτυακό κόμβο.
 

Ποιος είναι ο τελικός στόχος;  Να δοθούν σε πράσινους χρήστες και επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για έναν πράσινο κόσμο.

Είναι το «πρώτο κοινωνικό δίκτυο για ένα πράσινο κόσμο που πραγματεύεται πράσινα θέματα», δήλωσε ο Scott Peters, αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Αυτός και ο συνιδρυτής Tom Smith, Jr. οραματίστηκαν το δίκτυο πριν από δύο χρόνια. Και οι δύο δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία ανακύκλωσης επί 12 χρόνια.
 
Το site, που ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο από τον Δεκέμβριο του 2011, εγκαινιάζεται και επίσημα.

Τα 3.000 μέλη του «έχουν παραχθεί βιολογικά», ενώ η όλη προσπάθεια είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία των Peters και Smith.
 
«Θέλουμε να είμαστε το κοινωνικό δίκτυο για τον πράσινο κόσμο, ακριβώς όπως το Facebook είναι το κοινωνικό δίκτυο για τον κοινωνικό κόσμο», δήλωσε ο Peters. 
 
Οι ιδρυτές του site έχουν ως επόμενο στόχο τα 100.000 μέλη.
 
Τι είναι το Ozoshare;
Η ιστοσελίδα συνοψίζει τα πράσινα θέματα σε έξι κύριες κατηγορίες: ανακύκλωση, πράσινη ενέργεια, πράσινος τρόπος ζωής, υπερθέρμανση του πλανήτη, προστασία της άγριας ζωής και προστασία του περιβάλλοντος.
 
«Αντί να χρησιμοποιούμε κοινούς φίλους, χρησιμοποιούμε κοινά ενδιαφέροντα, το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας», αναφέρει ο Smith.

«Όλη η πράσινη κοινότητα εξελίσσεται σε πολλές μικρές κοινότητες».
 
Οι χρήστες μπορούν να γραφτούν, να δημιουργήσουν όσες εταιρικές ή προσωπικές σελίδες θέλουν και στη συνέχεια να γίνουν «συνεργάτες» (φίλοι) με άλλους πράσινους χρήστες. 
 
Μπορούν να κάνουν εγγραφή στο γκρουπ Pow wows  και να στείλουν ενημερώσεις στους συνεργάτες τους στο Buzz (στον τοίχο). 
 
Η ιστοσελίδα λειτουργεί όπως το Facebook, αλλά με πολύ περισσότερες λειτουργίες για επιχειρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να δώσει ένα γερό χτύπημα στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου.
 
Γιατί να γραφτείς στο Ozoshare;
Όσον αφορά τους λιανοπωλητές και τους κατασκευαστές, θα βρουν τη διαδικασία δημιουργίας σελίδας πιο απλή από αυτή του Facebook. 
 
Απλά μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Add a New Custom Page», να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση URL του περιεχομένου της σελίδας σας και αυτή θα ενσωματωθεί στο Ozoshare, χωρίς να απαιτείται κάποια ειδική κωδικοποίηση.
 
Αυτό είναι ιδανικό για την ενσωμάτωση σελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου ή δημιουργίας προφίλ υποψήφιων πελατών, επιτρέποντας στους χρήστες του Ozoshare να αλληλεπιδρούν άμεσα με εσάς καθώς σερφάρουν στο Ozoshare. Ο Peters αναφέρει ότι χρειάζονται μόνο 10-20 λεπτά περίπου για να δημιουργήσετε τις σελίδες, επειδή το σύστημα είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά.
 
Το πιο δημοφιλές θέμα του δικτύου είναι μέχρι στιγμής ο πράσινος τρόπος ζωής. Είτε προσπαθείτε να συνεργαστείτε για να διαδώσετε την καλή πράσινη είδηση της ημέρας είτε απλά να φτάσετε στον πιο αφοσιωμένο πράσινο καταναλωτή, το Ozoshare είναι το ιδανικό κοινωνικό σας δίκτυο.
 
Θα πάρετε μέρος ή είστε παραφορτωμένοι από τα social media; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας. Εάν γραφτείτε, αναζητήστε το  «New Hope Natural Media» για να γίνετε ο επόμενος πράσινος συνεργάτης μας.
 
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο