Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέοι διαγωνισμοί για τους ΧΑΔΑ της Αττικής

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 01.10.2012 | 18:43
Πρώτη δημοσίευση: 01.10.2012 | 18:43

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί, ορίστηκε η νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή των έξι ανοικτών διαγωνισμών για τις εργασίες αποκατάστασης 11 Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στην Αττική και στα νησιά. 

Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ. Υπενθυμίζεται ότι παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδείχθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από δεκάδες εργοληπτικές εταιρείες δεν κατατέθηκε καμία προσφορά και οι έξι διαγωνισμοί κηρύχτηκαν άγονοι.
 
Οι έξι νέοι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 10 το πρωί και αφορούν αποκαταστάσεις των ΧΑΔΑ Νήσων Αττικής (Μέθανα-Αγκίστρι), Κερατέας, Μεγαρέων, Σπετσών, Β.Α. Αττικής (Βαρνάβας-Κάλαμος-Αυλώνας-Γραμματικό), Ν.Α. Αττικής (Π. Φώκαια – Καλύβια).
 
Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στα 21,8 εκ. € με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
 
Η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των μη λειτουργούντων ΧΑΔΑ αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησης του ΕΔΣΝΑ και για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος αλλά διασφάλισης της δημόσιας υγείας, αλλά και τήρησης των υποχρεώσεων της χώρας μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο