Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το ATM που θα μας δίνει λεφτά!

Το ATM που θα μας δίνει λεφτά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.10.2012 | 14:28
Πρώτη δημοσίευση: 06.10.2012 | 14:28

Αυτό έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει στις ΗΠΑ και θα φτάσει σύντομα και σε μας!!! Δίνοντας το κινητό μας θα παίρνουμε.... λεφτά!!!

Πρόκειτε για το EcoATM, ένα μηχάνημα που δίνει τη δυνατότητα σε όποιον έχει μία παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου ή mp3 player (ακόμη και σπασμένη!) να τη δώσει και να πάρει πίσω χρήματα.
 
Το EcoATM είναι ήδη σε 150 σημεία (εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ κλπ) σε 10 πολιτείες των ΗΠΑ και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν τριπλασιαστεί.

Αυτό το ATM είναι μία πολύ καλή λύση και αυτούς που θέλουν να ξεφορτωθούν το παλιό τους κινητό (ειδικά εν όψει του νέου iphone) και να πάρουν πίσω χρήματα αλλά και για το περιβάλλον!

Ήταν καιρός να γίνει ένα βήμα παραπάνω στην ανακύκλωση τεχνολογικών συσκευών, που συχνά κατέληγαν σε κάδους απορριμάτων.
 
Πώς λειτουργεί;
 
Πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσουμε τη συσκευή στο EcoATM για να την ελέγξει και να την αναγνωρίσει.
 
Μετά απάυτό, ζητάει κάποιες επιπλέον προσωπικές πληροφορίες από τον κάτοχο της συσκευής, ώστε να εξακριβώσει τη νόμιμη κατοχή του προϊόντος.
 
Δεύτερο βήμα είναι να ψάξει το μηχάνημα για την υψηλότερη τιμή που θα έπαιρνε κανείς για το συγκεκριμένο gadget.
 
Τρίτο βήμα είναι η αποδοχή της συναλλαγής και η παραλαβή των χρημάτων.
 
Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο χρήστης μπορεί να αλλάξει γνώμη και να πάρει πίσω τη συσκευή του.

Δείτε το video: 


 
Τα αριθμητικά αποτελέσματα όσον αφορά στις συσκευές που έχουν ανακυκλωθεί μέχρι σήμερα, είναι εντυπωσιακά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η επιχείρηση ecoATM ξεκίνησε ως startup πριν από ενάμισυ χρόνο περίπου.

Η εταιρεία σχεδιάζει να έχει περισσότερα από 300 περίπτερα να λειτουργούν σε εμπορικά κέντρα και μεγάλα καταστήματα σε όλη την ΗΠΑ μέχρι το τέλος του έτους.
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο