Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Οι νικητές του Hi-Tech EKO Mobility Rally

Οι νικητές του Hi-Tech EKO Mobility Rally
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2012 | 14:08
Πρώτη δημοσίευση: 09.10.2012 | 14:08

Το πλήρωμα του ηλεκτρικού Mitsubishi i-MiEV με οδηγό το Γιώργο Λιβέρη και συνοδηγό το Διονύση Λιβέρη τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατηγορίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που συμμετείχαν στο 6ο Hi-Tech EΚΟ Μobility Rally 2012.
 
 

Η αναλυτική βαθμολογία των πληρωμάτων με ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι
 
1.  Γιώργος. Λιβέρης- Δ. Λιβέρης με Mitsubishi i-MiEV 79 βαθμοί ποινής
2.  Jesus Echave-Juanan Delgado με Nissan Leaf 89 βαθμοί ποινής
3.  Fuzzy Walter Kofler-Franck Gaioni με Think City με 126 βαθμούς ποινής
4.  Γ. Καπλάνης- Π.  Σπυρόπουλος με Tazzari Zero με 1074 βαθμούς ποινής
 
Ο αγώνας διοργανώθηκε από το ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο. (Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων) το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αττικής-Κορινθίας, στα πλαίσια του Κυπέλλου Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας της FIA.
 
Το πλήρωμα του i-MiEV από το 1ο κιόλας σκέλος του αγώνα βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας 4 ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μία θέση που κράτησε μέχρι τον τερματισμό. Πιο συγκεκριμένα το πλήρωμα Mitsubishi  i-MiEV κέρδισε την:
1η θέση στην κατάταξη της Εξοικονόμησης Ενέργειας και την
1η θέση στην κατάταξη της Δοκιμασίας Ακριβείας
 
Ο οδηγός του i-MiEV Γιώργος Λιβέρης στον τερματισμό δήλωσε: «Το αμιγώς ηλεκτρικό Mitsubishi i-MiEV είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, ευέλικτο, ευκολοδήγητο και με υψηλά αποθέματα ροπής που σου δίνουν την εντύπωση ότι οδηγείς αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Σημαντικό είναι να τονίσω και την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από τους μηχανικούς της Mitsubishi στο σύστημα εξοικονόμησης και ανάκτησης ενέργειας και κατ’ επέκταση της αυτονομίας του αυτοκινήτου που μπορεί να αγγίξει και τα 150 χιλιόμετρα.»
 
Ο επόμενος αγώνας για το Κύπελλο Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας θα πραγματοποιηθείς στη Σερβία στις 27-28 Οκτωβρίου 2012.
 
 
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο