Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ELPEDISON Energy: Ενέργεια για όλους

ELPEDISON Energy: Ενέργεια για όλους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2012 | 12:48
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2012 | 12:48

Η ELPEDISON Trading μετονομάζεται εξαιτίας της έμφασης που θα δώσει ο όμιλος στον τομέα της λιανικής αγοράς ενέργειας. Μετά τους μεγάλους πελάτες της Μέσης Χαμηλής Τάσης θα απευθυνθεί και σε οικιακούς πελάτες νοικοκυριά, με υψηλές καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ELPEDISON έχει αναπτύξει δυναμική παρουσία στη λιανική αγορά ρεύματος, μέσω της  ELPEDISON Trading, από το 2010, που εισήλθε στον τομέα της προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.
 
Αρχικά, ξεκίνησε εντάσσοντας στο πελατολόγιό της μεγάλους πελάτες, συνδεδεμένους στη Μέση Τάση, οι οποίοι εξακολουθούν να την έχουν προμηθευτή για το ηλεκτρικό τους ρεύμα και σήμερα.
 
Στη συνέχεια εισήλθε στη Χαμηλή Τάση, με επιχειρησιακούς πελάτες, βιομηχανικούς και εμπορικούς. Από τον Ιούνιο του 2011, απευθύνθηκε και σε οικιακούς πελάτες - νοικοκυριά, με υψηλές καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος.
 
Το 2012, εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά ως εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας. Η πελατειακή της βάση έχει ξεπεράσει ήδη τους 15.000 και αυξάνεται σταθερά κάθε μήνα.
 
Δεδομένης της έμφασης που η Εταιρεία δίνει στις εμπορικές της δραστηριότητες και στις κάθετες ενεργειακές της υπηρεσίες, προχώρησε πρόσφατα σε αλλαγή του ονόματός της, από ELPEDISON Trading σε ELPEDISON Energy.
 
Στόχος της εταιρείας, κατά τα επόμενα έτη, είναι να διεισδύσει περαιτέρω στη λιανική αγορά ρεύματος,  και να αποτελεί πάντα τον αξιόπιστο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας ανταγωνιστικά ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
 
Η αλλαγή αυτή συνάδει απόλυτα με την εμπορική στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση του μεριδίου της στη λιανική αγορά ενέργειας.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο