Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 12 Αθήνα Αναλυτικά

Μάθημα οικολογίας για εκπαιδευτικούς

Μάθημα οικολογίας για εκπαιδευτικούς
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 14.10.2012 | 19:49
Πρώτη δημοσίευση: 14.10.2012 | 19:49

 Σεμινάριο σε δασκάλους και καθηγητές για την ένταξη της περιβαλλοντικής αγωγής στα σχολεία διοργανώνει ο ΑΡΧΕΛΩΝ. 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των Ακτών (24 Οκτωβρίου) και με σκοπό την ενημέρωση της διδασκαλικής κοινότητας για το εκπαιδευτικό έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ και τις μεθόδους ένταξής του στο σχολικό πρόγραμμα, διοργανώνεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου σεμινάριο με θέμα «Προστάτες της Γης: νέοι πολίτες σε δράση – Caretakers of the Earth: Young citizens take action».
 
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας από τις 9:30πμ έως 14:30μμ. Οι παρουσιάσεις θα είναι στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
 
Για την συμμετοχή σας απαιτείται τηλεφωνική κράτηση με τα στοιχεία σας (210-5231342, κα Έλλη Ταραμπέ) και κατά την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας.
 
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει: παρουσίαση του 18ετούς προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας. Project-Based Learning: Designing Instruction for Community Awareness and Action, παρουσίαση εκπαιδευτικών εφαρμογών του ΑΡΧΕΛΩΝ, περιήγηση στις δεξαμενές των θαλάσσιων χελωνών, κλπ.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook