Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Λιακάδα 15 Αθήνα Αναλυτικά

Και το βράδυ «Ώρα για Δράση» με ανακύκλωση

Και το βράδυ «Ώρα για Δράση» με ανακύκλωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2012 | 13:16
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2012 | 13:16

Το Σάββατο οι κάτοικοι του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης συμμετέχουν σε δράση ανακύκλωσης. Οι μεγάλες και μικρές ηλεκτρικές συσκευές θα καταλήξουν στον σωστό κάδο. Δείτε λεπτομέρειες για την μεταφορά…

Οι εθελοντές του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ» οργανώνει δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων.

Οποιος διαθέτει χαλασμένες ή παλιές ηλεκτρικές συσκευές μπορεί να τις πηγαίνει στην κεντρική πλατεία Ελληνικού, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 -21:00  μ.μ.


 
Σε περίπτωση που έχετε ογκώδεις συσκευές και αντιμετωπίσετε δυσκολία με την μεταφορά τους μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εθελοντές για να σας εξυπηρετήσουν.
 
Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και στόχος  είναι η ενημέρωση των πολιτών για τη διαδικασία της ανακύκλωσης και η προώθηση του εθελοντικού πνεύματος.
 
Παράλληλα θα συλλέγονται τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για την παροχή βοηθείας σε οικογένειες της περιοχής που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία στο Ελληνικό επί της οδού Ιασωνίδου. Για όσους επιλέξουν τα Μ.Μ.Μ.: λεωφορειακές γραμμές: 101 (Πειραιάς-Άλιμος-Ελληνικό), 205 (Γλυφάδα-Σούρμενα-Τερψιθέα), 210 (Τερψιθέα-Ελληνικό-Στ. Αγ.Δημήτριος) ΣΤΑΣΗ: Εκκλησία.
 
Επικοινωνία: www. oragiadrasi.gr ή  info@oragiadrasi.gr 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook