Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Tag the word” προτρέπει η Ανακύκλωση Συσκευών

“Tag the word” προτρέπει η Ανακύκλωση Συσκευών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 18.10.2012 | 20:15
Πρώτη δημοσίευση: 18.10.2012 | 20:15

Στον «αέρα» βρίσκεται η καινούργια καμπάνια "Tag the word"  της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. που στρέφει το βλέμμα στο νεανικό κοινό και το προτρέπει να δει αλλιώς τον κόσμο γύρω του, να σκεφτεί, να προβληματισθεί και να προτείνει οτιδήποτε έχει σχέση με το περιβάλλον του.

Η ενέργεια σχεδιάστηκε με στόχο να δημιουργήσει έναν online χώρο για τους νέους, μέσα στον οποίο θα εμπνεύσουν και θα εμπνευστούν.

Στη σελίδα http://www.facebook.com/electrocycle, οι χρήστες μπορούν να γράψουν το δικό τους "πράσινο" μήνυμα που θα ευαισθητοποιήσει και θα κινητοποιήσει τον κόσμο για ένα καθαρό και «πράσινο» πλανήτη.

Κάθε δύο εβδομάδες αναδεικνύεται ένας νικητής, που επιλέγεται βάσει του περιεχομένου, της πρωτοτυπίας και της αμεσότητας του μηνύματος. Τα πιο εμπνευσμένα μηνύματα θα γίνουν graffiti σε «αφρόντιστους» τοίχους των  πόλεων απ’ όπου αναρτήθηκαν.
 
Με αυτόν τον τρόπο η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. δίνει δύναμη στις λέξεις των νέων και προσθέτει μια χαρούμενη πινελιά στο μουντό αστικό τοπίο, που ταυτόχρονα γίνεται το μέσο για τη διάδοση θετικών, για την κοινωνία, μηνυμάτων.
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο