Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απευθύνουν έκκληση προς όλους μετά τα επεισόδια στον σταθμό Μεταφόρτωσης, στη Νέα Ευκαρπία

Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απευθύνουν έκκληση  προς όλους μετά τα επεισόδια στον σταθμό Μεταφόρτωσης, στη Νέα Ευκαρπία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 19.10.2012 | 19:07
Πρώτη δημοσίευση: 19.10.2012 | 19:07

Θα χαθεί η χρηματοδότηση του έργου εάν δεν ολοκληρωθεί στο καθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Οι δήμοι κινδυνεύουν να πληρώσουν υπέρογκες αποζημιώσεις στον εργολήπτη εάν κωλυσιεργήσουν οι διαδικασίες για την εφαρμογή του χρονοδιαγράμματος που λήγει την Κυριακή.

Ο δήμαρχος Συκεών, κ. Σίμος Δανιηλίδης μίλησε στο newsit.gr:
«Θα ξέρετε ότι ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν προκαλεί καμία περιβαλλοντική επιβάρυνση.  Σε όλη την Ευρώπη οι σταθμοί μεταφόρτωσης βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών. Εδώ, δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή, είναι σε βιομηχανική περιοχή δίπλα από την τσιμεντοβιομηχανία Τιτάνα» λέει ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών.
 
Θεωρεί ότι πίσω από τις αντιδράσεις βρίσκονται σκοπιμότητες και προσπαθούν να ακυρώσουν το έργο:
 
«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας και ειδικά εδώ στην Θεσσαλονίκη, ένα έργο νόμιμα αδειοδοτημένο, εγκεκριμένο από όλες τις πλευρές, με 71 εγκρίσεις να έχει τέτοιες αντιδράσεις».
 
Πρόσφατα, όπως λέει ο ίδιος, με ομόφωνη απόφαση του δικαστικού συμβουλίου του Εφετείου Θεσσαλονίκης, το έργο θεωρήθηκε αναγκαίο για την δημόσια υγεία της Θεσσαλονίκης.
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο