Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Zhduket ankthi i dorëzimit të dokumentave për lejën e qëndrimit!

Zhduket ankthi i dorëzimit të dokumentave për lejën e qëndrimit!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 04.03.2010 | 15:10
Πρώτη δημοσίευση: 04.03.2010 | 15:10

Një nga nismat e para të qeverisë së re ishte leja e lëvizjes së lirë të emigrantëve për në atdheun e tyre me vërtetim blu.

 

Ky ishte lirim nga "robëria" që i mbante të gjithë të huajit në Greqi dhe i lejonte të iknin në shtëpitë e tyre vetëm për festat,3 herë në vit.


Pas kësaj një tjetër vendim ka bërë që shumë emigrantë të mos humbasin të drejtën e rinovimit të dokumentave kur atyre u mungon një kriter.


Lajmi i mirë vjen nga burime zyrtare të Ministrisë së Brendshme dhe bëjnë fjalë se ,nuk është e domosdoshme të dorëzosh dokumentat në momentin që të mbarojnë ,por edhe nëse këto kanë mbaruar,jepet mundësia që ,nga dita që merr pullën,emigranti ka një muaj afat për të dorëzuar.

Shembull
:Nëse afati i dokumentave mbaron në 4 mars dhe ju nuk e keni marrë akoma pullën,nuk jeni të detyruar të dorëzoni dokumenta të tjera.Vetëm kur të keni pullën në dorë,atëherë do të paraqiteni në bashki dhe sigurisht brenda një muaji.


Kujdes!!!Ky vendim është vetëm për ata që nuk kanë marrë pullën për arsye të burokracisë,nëse e keni pullën atëherë duhet medoemos ti dorëzoni dokumentat disa ditë para afatit të skadimit.   Διαδώστε αυτό το άρθρο