Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πωλούνται ο «Ιαπετός» και η «Φοίβη»

Πωλούνται ο «Ιαπετός» και η «Φοίβη»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2012 | 21:36
Πρώτη δημοσίευση: 24.10.2012 | 21:36

Στις 31 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός της ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την πώληση και μεταβίβαση των μετοχών, των δύο θυγατρικών της, στον τομέα των φωτοβολταικών έργων.

Πρόκειται για τις ανώνυμες εταιρείες, «Ιάπετος Ενεργειακή» και «Φοίβη Ενεργειακή» με χαρτοφυλάκιο έργων συνολικής ισχύος 8,15 MWp και 3,98 MWp αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεμονωμένες επιχειρήσεις ή συμπράξεις επιχειρήσεων οποιασδήποτε μορφής.

Η επιλογή του Προσωρινού Πλειοδότη και η υπογραφή της Σύμβασης με τον Πλειοδότη θα γίνει από τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. σύμφωνα με τους όρους της Διακήρυξης.

Και οι δύο εταιρείες είναι 100% θυγατρικές της ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Η παραλαβή των Προσφορών θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη, μόνον εφόσον παραδοθούν σφραγισμένες στο Πρωτόκολλο του Κλάδου Προμηθειών Συμβάσεων και Ελέγχου της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε. όχι αργότερα από την 14:00 μ.μ της ημέρας υποβολής των Προσφορών.

Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.   Διαδώστε αυτό το άρθρο