Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΜΠΑΜΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 15 Αθήνα Αναλυτικά

Η Τόνια «έγραψε»… Ποιος έχει σειρά;

Η Τόνια «έγραψε»… Ποιος έχει σειρά;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 08.11.2012 | 18:40
Πρώτη δημοσίευση: 08.11.2012 | 18:40

Το μήνυμα της Τόνιας «έγραψε» στον Άγιο Δημήτριο. Κι επειδή ο τοίχος έχει την δική του ιστορία, σε κάθε γειτονιά, μπορείτε να δείτε το δικό σας μήνυμα, συμμετέχοντας ενεργά στην εκστρατεία της Ανακύκλωσης Συσκευών.

Η ανάγκη για συμμετοχή σε κάτι που θα εξασφαλίσει καλύτερο περιβάλλον και μεγαλύτερη ποιότητα ζωής, στα μεγάλα και μικρά αστικά κέντρα εκφράζεται μέσα από την δική μας γνώμη, την δική μας έμπνευση.
 
Ποστάρετε το δικό σας μήνυμα και δείτε το γραμμένο στον τοίχο της γειτονιάς σας. Η εκστρατεία της Ανακύκλωσης Συσκευών σας δίνει το δικαίωμα να εκφραστείτε περιβαλλοντικά. Στην διεύθυνση //bitly.com/tagtheword.
 
Η παρέα της ανακύκλωσης άλλωστε μεγαλώνει κάθε μέρα και περισσότερο. Η ομάδα στο Facebook έφτασε τα 10.000 μέλη.
 
Η Ανακύκλωση Συσκευών ευχαριστεί τους φίλους της που υποστηρίζουν την ανακύκλωση, σε πείσμα των καιρών, και την ποιότητα ζωής.
 
Λιγότερα επικίνδυνα απόβλητα στους ΧΥΤΑ, εξοικονόμηση πόρων και προστασία του περιβάλλοντος. Οι ηλεκτρικές συσκευές, μικρές και μεγάλες περιέχουν ουσίες που δεν πρέπει να καταλήξουν στο έδαφος και στον υδροφόρο ορίζοντα.
 
Στην ηλεκτρονική σελίδα επίσης, της Ανακύκλωσης Συσκευών μπορείτε να δείτε το χάρτη με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
 
Τα pins στο χάρτη που αφορούν σε δήμους, απεικονίζουν τις θέσεις των δημαρχείων για κάθε συνεργαζόμενο δήμο.
 
Κάνοντας κλικ σε αυτά τα pins, θα βρείτε το τηλέφωνο επικοινωνίας του δήμου σας για να πληροφορηθείτε πού βρίσκονται τα δημοτικά σημεία ανακύκλωσης μικροσυσκευών και πώς μπορείτε να ανακυκλώσετε την ογκώδη συσκευή σας.
 
Δείτε που μπορείτε να ανακυκλώσετε Μικροσυσκευές και φωτιστικά, Μεγάλες Συσκευές, Κινητά και αξεσουάρ, Λάμπες:
 
www.electrocycle.gr/site/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=149
 
Η ομάδα στο facebook: www.facebook.com/home.php#!/electrocycle
 
 
 
 
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ηράκλειο: Αγόρασε το πολύμπριζο που έψαχνε και δείτε τι έγινε στο σπίτι [pics] Ηράκλειο: Αγόρασε το πολύμπριζο που έψαχνε και δείτε τι έγινε στο σπίτι [pics]
  2. Χανιά: Το λεωφορείο που σαρώνει το facebook - Δείτε τι έκανε ο οδηγός του [vid] Χανιά: Το λεωφορείο που σαρώνει το facebook - Δείτε τι έκανε ο οδηγός του [vid]
  3. To Facebook φέρνει κλασικά παιχνίδια στο Messenger! To Facebook φέρνει κλασικά παιχνίδια στο Messenger!
  4. Μυτιλήνη: Συγκλονίζει το αντίο αστυνομικού στο προσφυγόπουλο που κάηκε ζωντανό [pics] Μυτιλήνη: Συγκλονίζει το αντίο αστυνομικού στο προσφυγόπουλο που κάηκε ζωντανό [pics]
  5. Θεσσαλονίκη: Όλα φαίνονται φυσιολογικά σε αυτόν το δρόμο αλλά δεν είναι [pics] Θεσσαλονίκη: Όλα φαίνονται φυσιολογικά σε αυτόν το δρόμο αλλά δεν είναι [pics]
  6. Τεχνικά προβλήματα στα drones του Facebook! Τεχνικά προβλήματα στα drones του Facebook!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook