Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη αρκετά δημαρχεία και ο ΣΜΑ στο Φοίνικα από εργαζόμενους

Θεσσαλονίκη: Υπό κατάληψη αρκετά δημαρχεία και ο ΣΜΑ στο Φοίνικα από εργαζόμενους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2012 | 11:41
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2012 | 11:41

Υπό πλήρη κατάληψη παραμένουν πέντε δημαρχεία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από εργαζόμενους στους δήμους που αντιδρούν στις διατάξεις του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. 

Είναι τα δημαρχεία Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά, Κορδελιού - Ευόσμου, Πυλαίας - Χορτιάτη και Θερμαϊκού στα οποία οι πολίτες δυσκολεύονται να εξυπηρετηθούν, ενώ με προσωπικό ασφαλείας πραγματοποιείται και η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Από το πρωί εργαζόμενοι κατέλαβαν και το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην περιοχή του Φοίνικα με αποτέλεσμα ελάχιστα απορριμματοφόρα να βγαίνουν στους δρόμους και να μαζεύουν σκουπίδια μόνο από λαϊκές αγορές, νοσοκομεία και χώρους που εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
 
Για το λόγο αυτό απευθύνεται έκκληση στους δημότες να μην κατεβάσουν σκουπίδια στους δρόμους μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην υπάρξει έντονο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες.
 
«Μέχρι χθες βράδυ η αποκομιδή των απορριμμάτων γινόταν κανονικά στο δήμο Θεσσαλονίκης. Το πρωί βγάλαμε κάποια οχήματα και ακολούθησε κατάληψη στο ΣΜΑ από εργαζόμενους. Η πόλη είναι σε καλή κατάσταση, όμως για να παραμείνει θα πρέπει να βοηθήσουν και οι δημότες», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.
 
Εξάλλου, στα υπόλοιπα δημαρχεία του πολεοδομικού συγκροτήματος πραγματοποιούνται καταλήψεις μόνο στα γραφεία προσωπικού, ώστε να μην αποσταλούν καταστάσεις και στοιχεία με ονόματα υπαλλήλων στο υπουργείο Εσωτερικών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο