Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ· ΚΑΙΡΟΣ· ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Συννεφιά 18 Αθήνα Αναλυτικά

Προκήρυξη 40 θέσεων για εμπειρογνώμονες στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προκήρυξη 40 θέσεων για εμπειρογνώμονες στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.03.2013 | 18:06
Πρώτη δημοσίευση: 07.03.2013 | 18:06

Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει νέα προκήρυξη για πλήρωση 40 θέσεων εθνικών εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων το Μάρτιο του 2013 και τον Απρίλιο του 2013 (αναλόγως της θέσης).

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι εθνικοί εμπειρογνώμονες κατά κανόνα αποσπώνται από δημόσιες υπηρεσίες και ως εκ τούτου στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, σε κρατικό, περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο, αλλά μπορούν επίσης να αποσπαστούν στην Επιτροπή και εμπειρογνώμονες από διεθνείς οργανισμούς, από πανεπιστήμια και οργανισμούς που υπάγονται στο δημόσιο τομέα, ειδικότερα όταν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους είναι απαραίτητες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ydmed.gov.gr, στην ενότητα Προκηρύξεις/Προσωπικό/Αποσπάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ: Ειδικές προσλήψεις γιατρών με διπλές αμοιβές! - Υγεία

Βγαίνει η προκήρυξη για πρόσληψη 230 ατόμων σε εντατικές! Όλα τα προσόντα

Καμία πρόσληψη στο Δημόσιο το 2013

Έρευνα Manpower: Στην Ελλάδα, δε γίνονται προσλήψεις   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ο Λεβέντης κουνάει την... κατσούνα στον Τσίπρα! Ο Λεβέντης κουνάει την... κατσούνα στον Τσίπρα!
  2. Ανησυχία της Κομισιόν για τα μπλόκα αγροτών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ανησυχία της Κομισιόν για τα μπλόκα αγροτών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα
  3. Αγρότες:  Έκρηξη  Λεβέντη!  Ασόβαρος ο Τσίπρας, Κολωνακιώτης ο Κατρούγκαλος ! Αγρότες: "Έκρηξη" Λεβέντη! "Ασόβαρος ο Τσίπρας, Κολωνακιώτης ο Κατρούγκαλος"!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook