Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ren:Duhet të vendosim TANI për Greqinë

Ren:Duhet të vendosim TANI për Greqinë
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 24.03.2010 | 16:02
Πρώτη δημοσίευση: 24.03.2010 | 16:02

"Probleme të mëdha"do të ketë euro nëse vonohemi të  marrim vendim se si do të ndihmohet Greqia...

tha komisioneri ekonomik dhe monetar Oli Ren në një intervistë për gazetën finlandeze Helsingin Sanomat.

Bashkimi Europian duhet të vendosë brenda javës mënyrën se si do të ndihmohet Greqia."Ekziston një parapërgatitje teknike.Tani kemi nevojë për vendim politik.Kjo është shumë e rëndësishme për Greqinë që të dijë se ç'po pret" theksoi Ren dhe paralajmëroi partnerët:

"Jemi në një udhëkryq.Greqia mund të sjellë shumë probleme në monedhën euro ose mund të marrim mësime nga kjo krizë" 
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο