Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διαγωνισμός Toyota Lucky Service

Διαγωνισμός Toyota Lucky Service
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.03.2013 | 12:37
Πρώτη δημοσίευση: 12.03.2013 | 12:37

Ένα νέο διαγωνισμό με την ονομασία “After Sales Toyota Lucky Service” ξεκίνησε η εγχώρια αντιπροσωπεία της φίρμας με πανελλαδική ισχύ.

Πιο αναλυτικά, όλοι οι ιδιοκτήτες Toyota που θα πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη συντήρησή του αυτοκινήτου τους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία και μέχρι το τέλος Μαΐου, θα μπαίνουν σε κλήρωση με μοναδικά δώρα. Οι τυχεροί της κλήρωσης θα είναι 1.000, με τον πρώτο νικητή να κερδίζει ένα Toyota Aygo. Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και στην συνέχεια να λάβει μαζί με την απόδειξη πληρωμής τον κωδικό συμμετοχής στην κλήρωση που θα στείλει με SMS (η χρέωση του SMS είναι € 0,31).
Ο διαγωνισμός “Toyota Lucky Service” αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων Toyota σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να κάνουν service στο αυτοκίνητό τους, με βάση τα άριστα πρότυπα τεχνογνωσίας, την ποιοτική υποστήριξη και την κορυφαία φροντίδα που προσφέρει το Αfter Sales της Toyota.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Toyota.

Drive   Διαδώστε αυτό το άρθρο