Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέο, φρεσκαρισμένο Nissan Micra

Νέο, φρεσκαρισμένο Nissan Micra
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2013 | 12:14
Πρώτη δημοσίευση: 26.03.2013 | 12:15

Κοσμητικές αλλαγές δέχτηκε το σουπερμίνι της Nissan, που θα το δούμε στην Ελλάδα μέσα το 2013.

Το νέο φρεσκαρισμένο Nissan Micra παρουσιάστηκε στην Ταϊλάνδη –στην τοπική αγορά ονομάζεται March- σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ανταγωνιστικό στην απαιτητική αγορά των σουπερμίνι. Το Micra να θυμίσουμε ότι λανσαρίστηκε στην Ελλάδα, όπως και την υπόλοιπη Ευρώπη το 2011 και η ανανέωσή του ήρθε πολύ γρήγορα για τα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το νέο Micra απέκτησε ανασχεδιασμένο και πιο ογκώδη εμπρός προφυλακτήρα και νέα φώτα. Οι αλλαγές στο πίσω μέρος περιλαμβάνουν φώτα LED, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες και πιο φρέσκιες επιλογές σε ζάντες αλουμινίου.Εσωτερικά, το ταμπλό δείχνει να κρατά τη βασική αρχιτεκτονική του υφιστάμενου Micra, αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις στο λεβιέ ταχυτήτων και στα υλικά της καμπίνας. Οι αλλαγές στα τελευταία έρχονται ύστερα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε η Nissan για τα οικονομικής επιλογής πλαστικά. 

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στην ισχνή γκάμα των μοτέρ, παρά τις ευρωπαϊκές εκκλήσεις για ένα μικρό ντίζελ. Έτσι και αυτό το Micra θα συνεχίσει να πορεύεται με τον 1.200άρη κινητήρα.

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο