Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

΄Ηρθε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού...

΄Ηρθε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού...
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2010 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 15.04.2010 | 14:52

Μπορείτε να αποκτήσετε μερίδιο Πράσινης Ενέργειας και να συμβάλλετε,  στην προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της απόκτησης των «Πράσινων Πιστοποιητικών»...

H απόκτηση των «Πράσινων Πιστοποιητικών» διασφαλίζει ότι,  για όση ενέργεια καταναλώνεται,  άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Σήμερα, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε, την  ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού στην Ελλάδα  και να μειώσετε  το λογαριασμό, που αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα, τόσο στο σπίτι, όσο και στην επιχείρηση σας.

Η εταιρεία, σχεδίασε ειδικά προγράμματα για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και για νοικοκυριά που συνδυάζουν την οικονομία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση με την οικολογική ευαισθησία. 
Η μεταφορά στο νέο δίκτυο,  είναι πολύ απλή, δεν υπάρχει κανένα κόστος ενεργοποίησης και καμία αλλαγή στο μετρητή και στην υποδομή του δικτύου που ήδη χρησιμοποιείτε.

Στην Αυστρία, οι ιδιωτικές εταιρείας,  είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και μεταφορέας ηλεκτρισμού, ενώ αποτελεί και τον τέταρτο παραγωγό υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη. Το 90% της παραγωγής πραγματοποιείται μέσω των υδροηλεκτρικών σταθμών της, οι οποίοι είναι πλήρως πιστοποιημένοι όσον αφορά στην καθαρότητα της ενέργειας που παράγουν και στο ότι δεν εκπέμπουν βιομηχανικούς ρύπους που επιβαρύνουν το περιβάλλον.   Διαδώστε αυτό το άρθρο