Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Kur do të fillojë në ambasadë aplikimi për pasaportë ?

Kur do të fillojë në ambasadë aplikimi për pasaportë ?
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία ενημέρωση: 21.04.2010 | 13:50
Πρώτη δημοσίευση: 21.04.2010 | 13:50

Çështje ditësh është fillimi i aplikimit për pasaportë në ambasadë tha në një...

intervistë ekskluzive për Newsit.gr, Ambasadori shqiptar në Athinë Pr.Vili Minarolli

“Janë bërë të gjitha bisedimet midis Ministrit të Jashtëm zotit Meta,Ministrit të Brendshëm z.Basha dhe kompanisë private që prodhon pasaportat ,për të filluar procesi i pajisjes së emigrantëve me pasaportë në ambasadë “deklaroi zoti Minarolli.
 
Gjithshtu Ambasadori thekson se proçesi nuk do të vonojë dhe vonesa është vetëm për disa probleme teknike.”Pritet nga dita në ditë që kompania private të rregullojë sistemin dhe të fillojë aplikimi”.
 
Por si do të jetë proçedura ? Emigranti do mund të aplikojë në ambasadë dhe të dhënat e tij do të dërgohen online në Tiranë.Më pas pasaporta do të vijë në Athinë ku dhe do të paraqitet i interesuari për ta marrë, përfundon zoti Minarolli.
 
Theksojmë se ky ishte një nga problemet më të mëdha të emigrantëtve shqiptarë në Greqi,sidomos atyre që u humbiste pasaporta dhe ishin të detyruar të prisnin më shumë se një muaj në Shqipëri për ta marrë atë.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο