Ειδήσεις ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ· ΤΣΙΠΡΑΣ· ΕΦΟΡΙΑ· ΤΡΑΠΕΖΕΣ· ΦΩΤΙΑ· ΕΝΦΙΑ Διαύγεια 29 Αθήνα Αναλυτικά

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2013 | 11:23
Πρώτη δημοσίευση: 24.10.2013 | 11:09

Είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι για κανέναν άλλο στρατιωτικό και μάλιστα πρώην Αρχηγό Γενικού Ειτελείου δεν έχουν γραφτεί τόσα σενάρια.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος με κάποιο τρόπο κατορθωνει κάθε τόσο να εμφανίζεται ως ιδανικός υποψήφιος για κάτι! Μπορεί να μην το επιδιώκει ο ίδιος φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν “ζωντανό” στο πολιτικό σκηνικό που είναι έτσι κι αλλιώς ρευστό.

Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας -υπήρχε σχετική σελίδα υποστήριξης στο facebook- φθάσαμε σήμερα να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OnAlert.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αργολίδα: Η μαύρη χήρα, τα νέα ντοκουμέντα και τα ένοχα μυστικά της δολοφονίας του καπετάνιου - Τα ερωτικα SMS και ο άλυτος γρίφος του φονικού! Αργολίδα: Η μαύρη χήρα, τα νέα ντοκουμέντα και τα ένοχα μυστικά της δολοφονίας του καπετάνιου - Τα ερωτικα SMS και ο άλυτος γρίφος του φονικού!
  2. Θεσσαλονίκη: ''Βροχή'' συλλήψεων σε ένα 24ωρο - Έπιασαν 61 άτομα σε διαδοχικές επιχειρήσεις! Θεσσαλονίκη: ''Βροχή'' συλλήψεων σε ένα 24ωρο - Έπιασαν 61 άτομα σε διαδοχικές επιχειρήσεις!
  3. Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε αδερφό και αδερφή για ναρκωτικά - Τους έπιασαν σε διαδοχικές επιχειρήσεις! Φθιώτιδα: Χειροπέδες σε αδερφό και αδερφή για ναρκωτικά - Τους έπιασαν σε διαδοχικές επιχειρήσεις!