Ειδήσεις ΕΚΛΟΓΕΣ 2015· ΤΣΙΠΡΑΣ· ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ· ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Διαύγεια 23 Αθήνα Αναλυτικά

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2013 | 11:23
Πρώτη δημοσίευση: 24.10.2013 | 11:09

Είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι για κανέναν άλλο στρατιωτικό και μάλιστα πρώην Αρχηγό Γενικού Ειτελείου δεν έχουν γραφτεί τόσα σενάρια.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος με κάποιο τρόπο κατορθωνει κάθε τόσο να εμφανίζεται ως ιδανικός υποψήφιος για κάτι! Μπορεί να μην το επιδιώκει ο ίδιος φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν “ζωντανό” στο πολιτικό σκηνικό που είναι έτσι κι αλλιώς ρευστό.

Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας -υπήρχε σχετική σελίδα υποστήριξης στο facebook- φθάσαμε σήμερα να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OnAlert.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εκλογές 2015: Άλλαξε γνώμη ο Τσίπρας - Θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ Εκλογές 2015: Άλλαξε γνώμη ο Τσίπρας - Θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ
  2. Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης για Τσίπρα:  Ροκάνισε το χρόνο με παλινωδίες Εκλογές 2015 - Μεϊμαράκης για Τσίπρα: "Ροκάνισε το χρόνο με παλινωδίες"
  3. Εκλογές 2015:  Πυροβολεί  τον Τσίπρα ο Μεϊμαράκης από το Ρέθυμνο Εκλογές 2015: "Πυροβολεί" τον Τσίπρα ο Μεϊμαράκης από το Ρέθυμνο