Ειδήσεις ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ· ΤΣΙΠΡΑΣ· ΕΝΦΙΑ· ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Bροχή 22 Αθήνα Αναλυτικά

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;

Φράγκος: Τώρα και δήμαρχος ! Θα είναι αντίπαλος του Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2013 | 11:23
Πρώτη δημοσίευση: 24.10.2013 | 11:09

Είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι για κανέναν άλλο στρατιωτικό και μάλιστα πρώην Αρχηγό Γενικού Ειτελείου δεν έχουν γραφτεί τόσα σενάρια.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος με κάποιο τρόπο κατορθωνει κάθε τόσο να εμφανίζεται ως ιδανικός υποψήφιος για κάτι! Μπορεί να μην το επιδιώκει ο ίδιος φαίνεται όμως ότι κάποιοι θέλουν να το κρατήσουν “ζωντανό” στο πολιτικό σκηνικό που είναι έτσι κι αλλιώς ρευστό.

Από Πρόεδρος της Δημοκρατίας -υπήρχε σχετική σελίδα υποστήριξης στο facebook- φθάσαμε σήμερα να παρουσιάζεται ως ιδανικός αντίπαλος του Γιάννη Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OnAlert.gr
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Ζουράρις: Δεν μπορούσα παρά να πάω στο αγόρι μου, τον Απόστολο Τζιτζικώστα Ζουράρις: Δεν μπορούσα παρά να πάω στο αγόρι μου, τον Απόστολο Τζιτζικώστα
  2. Θεσσαλονίκη: Χαμός στο facebook για τον ''βασιλιά του βρώμικου'' - Ο Μαύρος που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)! Θεσσαλονίκη: Χαμός στο facebook για τον ''βασιλιά του βρώμικου'' - Ο Μαύρος που έγινε θέμα συζήτησης (Φωτό)!
  3. Βαρουφάκης: Δεν φορολόγησα τους πλούσιους γιατί τους προστατεύει η τρόικα Βαρουφάκης: Δεν φορολόγησα τους πλούσιους γιατί τους προστατεύει η τρόικα