Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρίκαλα: Ο γιατρός που έγινε γνωστός παγκοσμίως για τις επιδόσεις του στο τάβλι!

Τρίκαλα: Ο γιατρός που έγινε γνωστός παγκοσμίως για τις επιδόσεις του στο τάβλι!
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.10.2013 | 12:27
Πρώτη δημοσίευση: 25.10.2013 | 08:59

Ο γιατρός που βλέπετε είναι ΩΡΥΛΑ και... ζαράκιας σύμφωνα με τους αντιπάλους του!

Τρικαλινός και γιατρός, είναι ο καλύτερος παίκτης ταβλιού στη χώρα μας, ενώ έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2009, σε παγκόσμιους αγώνες ταβλιού «backgammon». Ο λόγος για τον γιατρό ΩΡΥΛΑ, κ. Χρήστο Γρούτσο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο των παιχτών ταβλιού πανελλήνια, καθώς επί δύο χρόνια τώρα (2012-2013) κρατά σταθερά τα σκήπτρα του καλύτερου παίκτη στη χώρα, διατηρώντας το όνομά του πρώτο στη λίστα της βαθμολογίας «ELO».

Ζει και εργάζεται στα Τρίκαλα, αλλά η φήμη του ως καλύτερος ταβλαδόρος, έχει ξεπεράσει και τα σύνορα της Ελλάδας, αφού έχει δεχθεί ακόμη και ονομαστική πρόσκληση για συμμετοχή του σε παγκόσμιους αγώνες ταβλιού «backgammon» από την Κίνα!

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon, χρόνια τώρα, έχει παρουσιάσει τα καλύτερα δείγματα ενός έξυπνου παίχτη, με τον Αθηναίο πρόεδρο αυτής, κ. Μιχάλη Προυκάκη, να μιλά γι αυτόν με θαυμασμό, αναφέροντας ότι βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των καλύτερων παικτών στη χώρα, που άξια μπορεί να την εκπροσωπήσει στο εξωτερικό (κάτι που το έχει κάνει ήδη).

Ο κ. Γρούτσος ανάφερε στην τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'', πως ξεκίνησε το αγωνιστικό τάβλι τη δεκαετία του '80, ως φοιτητής, παρακινούμενος από έναν παλιό παίκτη τον Αντώνη Μαλτεζόπουλο. «Μέχρι τότε έπαιζα τάβλι καφενείου...» , τονίζει ο ίδιος και συμπληρώνει ότι τον κέρδισε η πρόκληση να ερευνήσει ένα πεδίο γνώσης πολύ μεγαλύτερο στο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα "Τοπικά Νέα" του Newsit

Ηράκλειο: Φρίκη με κρανίο παιδιού που βρέθηκε στα σκουπίδια!

Κρήτη: Αυτοκτόνησαν άντρας και γυναίκα - Σώθηκε στο πάρα πέντε ακόμα ένα άτομο!   Διαδώστε αυτό το άρθρο