Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γεύσεις από τη Διεθνή Κουζίνα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Γεύσεις από τη Διεθνή Κουζίνα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.11.2013 | 03:11

Γεύσεις εκτός συνόρων... με τη μακρινή Κίνα να έχει την τιμητική της παρουσιάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Food Festival, που διοργανώνεται φέτος για τρίτη χρονιά.

Η Διεθνής Αγορά (International Agora) θα συναντηθεί και θα δεθεί με τις γεύσεις της Ελληνικής Αγοράς (Greek Agora) που στήνεται για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο.

Οι αρχιμάγειρες της Λέσχης Βορείου Ελλάδος θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν σε ξεχωριστό χώρο που έχει προετοιμαστεί γι αυτό το σκοπό, ζεστά και γνωστά κινέζικα πιάτα για όλους τους επισκέπτες. Στο φουαγιέ θα υπάρχουν και άλλες διεθνείς γεύσεις που πέρασαν ή συναντώνται στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Η διήμερη Agora θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα εκτός από το να γευτούν, να αγοράσουν απευθείας από τους επιχειρηματίες, εισαγωγείς και ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαθέτουν τρόφιμα ξένης ετικέτας στην Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ και φέτος θα πραγματοποιηθεί το πρότζεκτ “Τα παιδιά στην Κουζίνα” για μαθητές σχολείων, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία με βιωματικό τρόπο να γνωρίσουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής δημιουργώντας και δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους συντροφιά με ειδικούς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στη γραμματεία του Thessaloniki Food Festival.
Εκτός από τη δυνατότητα που παρέχουν τα εργαστήρια στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους σ ένα μάθημα-δημιουργικό παιχνίδι, μπορούν να δοκιμάσουν το αποτέλεσμα, ενώ τους δίνεται και η ευκαιρία να μιλήσουν και να παρουσιάσουν προϊόντα που θα επιθυμούσαν να καταναλώνουν στο κυλικείο του σχολείου τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το Thessaloniki Food Festival μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http: //foodfestival.thessaloniki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχονται οι εικονικές γεύσεις!

Πασίγνωστος ηθοποιός και πανελίστας μετακόμισε στην Ηλεία για να ασχοληθεί με τοπικές γεύσεις και προϊόντα

Ο Brandley Cooper μας ταξιδεύει με τις γεύσεις των παγωτών Häagen-Dazs! Φωτογραφίες και video

    Διαδώστε αυτό το άρθρο