Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο καρχαρίας ήταν δίπλα τους, αλλά τον είδαν στη... φωτογραφία!

Ο καρχαρίας ήταν δίπλα τους, αλλά τον είδαν στη... φωτογραφία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.01.2014 | 21:00
Πρώτη δημοσίευση: 01.01.2014 | 21:00

Αυτή η φωτογραφία θα τους μείνει αξέχαστη! Ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές στην Καλιφόρνια, έκρυβε έναν... επικίνδυνο επισκέπτη κάτω από τα κύματα!


Η Τζουν Έμερσον, μητέρα δύο 12χρονων αγοριών, φωτογράφισε τα δίδυμα να παίζουν με το νερό στην πολυσύχναστη Manhattan Beach της Καλιφόρνια. Όταν παρατήρησε τη φωτογραφία στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι στο κύμα διαγράφονταν η μορφή ενός μεγάλου ψαριού, πιθανότατα καρχαρία, λίγα μέτρα από τα παιδιά.

«Ήταν μεγάλο σοκ» παραδέχτηκε η ίδια σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η Έμερσον ανέβασε το στιγμιότυπο στο Facebook, προσελκύοντας χιλιάδες σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία συμφωνούν ότι ο εισβολέας στην οικογενειακή της φωτογραφία είναι καρχαρίας.

Η παρουσία καρχαριών είναι συνηθισμένη στην περιοχή. Εντούτοις, κάποιοι άλλοι παρατηρητές σημειώνουν ότι κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα χωρίς μία λεπτομερέστερη εικόνα. Το ψάρι, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άκακο δελφίνι.

«Πολλοί σέρφερ και ναυαγοσώστες λένε ότι πρόκειται όντως για καρχαρία. Βέβαια, εγώ είπα στα παιδιά μου ότι είναι δελφίνι, γιατί μένουμε κοντά στην παραλία και συνηθίζουμε να ερχόμαστε εδώ σχεδόν σε καθημερινή βάση» λέει η Τζουν Έμερσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός 35χρονος σέρφερ από επίθεση λευκού καρχαρία

Πλάκωσε στις μπουνιές έναν... καρχαρία!

Αυτό θα πει ανθρωπιά: έβαλε το χέρι της στο στόμα καρχαρία για να τον σώσει! (VIDEO)Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο